Az év legnagyobb fesztiválján is jól esik időnként megpihenni, és 1-2 órát egy igényesebb, csendesebb helyen eltölteni. Most megtudhatod, hol tudsz nyugalomra lelni a buli közepén!

 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A fesztiválarcok között vannak olyanok, akik nem feltétlenül a dübörgő emberekkel teli zsúfolt helyszíneke keresik, például az idősebb korosztály, a családdal vagy baráti körrel érkezők. A Sziget Fesztiválon is számtalan olyan helyszín található, ahol a visszafogottabb bulit kedvelők is megtalálják a számításukat.

Itt tényleg tudsz harmóniában fesztiválozni

Amennyiben egy hűvös kerthelységre vágysz, ahol lazíthatsz, chill zene szól, kényelmes raklapbútorok és ernyők várnak, sőt még bár és wifi is a rendelkezésedre áll, akkor irány az Aréna Relax.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A színházi és művészeti sátrakban biztos, hogy érdekes emberekkel találkozhatsz és kellemes hangulatra lelsz, ahol még különleges alkotásokkal vagy társulatokkal is megismerkedhetsz. (Múzeumi negyed, Nagy utcaszínház)

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A nyugodtabb feelingzenei színpadok, babzsákokkal, hangulatos bárokkal biztos kellemes kikapcsolódást nyújtanak. Ráadásul remek koncerteket is hallgathatsz. (Klasszikus és jazz színpad, Afro-latin-reggae falu)

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A sziget strandjára is érdemes kilátogatni, ahol csobbanhatsz a Dunába. (Sziget beach)

Ha árnyékosabb helyen, jóízű falatokat kóstolnál és leülnél borozgatni a barátaiddal, akkor a Hungarikum falut, vagy a Rézangyal Fruit bárt ajánljuk.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A legtutibb rész pedig a feltöltődésre a Sziget VIP, ahova ugyan drágább a belépő, de amellett, hogy a nagyszínpad árnyékában hallgathatod a koncerteket, még sztárokkal is összefuthatsz.