A Szigetközi Friss Víz Milánóban hódít

Forrás: Szigetközi Friss Víz -
víz Milánó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemzeti büszkeségünkre figyel a világ a 2015-ös Milánói Expón, ahol kultúrája, hagyományai, fejlesztései és eszméi legjavával képviselteti magát Magyarország. A Szigetköz mélyéből érkező mosonmagyaróvári, tiszta ivóvíz ellenőrizhető tényekre alapozott minőségével és természetes frissességével mutatja meg egyediségét a látogatóknak.

Mintegy 20 millió érdeklődőt várnak a világ minden tájáról a Milánói Világkiállításra, amely különleges lehetőséget jelent hazánk számára is. Iható vizeinek tisztaságát és termálfürdőit tekintve Magyarország édesvízi nagyhatalomnak számít. Így a Milánói Expo-n az egyik legfőbb cél az, hogy Magyarország gyógyvizeit, ásványvizeit és természetes vizeit megismerje a nagyközönség. Igazi kuriózumként szerepel majd a palettán a Zsolnay-kútból folyó, számos hazai és nemzetközi elismeréssel büszkélkedő szomjoltó, amit most minden arra járó látogató megkóstolhat.

Szigetközi friss Víz, Milánó Forrás: Szigetközi Friss Víz

„Felfigyeltünk a Szigetközi Friss Víz minőségére és népszerűségére. Úgy gondoljuk, hogy a magyar ásványvizekkel kapcsolatos kínálatot feltétlenül gazdagítani fogja a milánói pavilonunkban” – kezdte Szőcs Géza kormánybiztos.

„Nagyon találó a víz nevében szerepelő jelző, azaz, hogy „friss”. Talán az üvegben való palackozásának, vagy a víz más tulajdonságainak köszönhetően a víz valóban erőteljes frissesség élménnyel hat a fogyasztóra. Ezt mindenképpen figyelemreméltónak találtuk, ahogyan azt is, hogy jó a víz marketingje, megjelenése különböző felületeken és hozzáférhetővé vált a nagyközönség számára is. Miután láttuk, hogy viszonylag rövid idő alatt markánsan felkerült a magyar ásványvíz térképre, levontuk a konklúziókat”.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.