Stohl András lép Alföldi Róbert helyére?

Forrás: RTL Klub/ Kovács Tamás -
Bereczki Zoltán váltás csere Stohl András Pokorny Lia Alföldi Róbert A Játékkészítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az a pletyka kapott szárnyra, hogy legjobb barátja váltja Alföldi Róbertet A Játékkészítők szuperprodukcióban.

Ahogy a Life.hu év elején megírta, sztárszereplők távoznak a múlt év színházi szenzációjának beharangozott darabból, A Játékkészítőből. Bereczki Zoltán és Pokorny Lia nem vállalta a folytatást. Most pedig Alföldi Róbert is kifarolt a produkcióból, akit állítólag Stohl András vált majd – írja a Bors.

Forrás: RTL Klub/ Kovács Tamás

A lap megkereste az érintetteket, Alföldi Róbertet nem sikerült elérni, a darab producere, Illés Gabriella pedig meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott: „Új szlogenünk így hangzik:Több kaland, új dalok, régi ismerősök. De többet nem árulok el. Jövő héten csütörtökön lesz sajtótájékoztatónk, ahol minden kiderül, és annyit elárulhatok, hogy ott Stohl András lesz a műsorvezető."

Ezután a színészt is megkérdzeték, ő titokzatosan csak annyit mondott: „Találkozunk a csütörtöki sajtótájékoztatón!" - adott rövid választ Stohl.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.