Vége! Feloszlik az ország egyik legsikeresebb zenekara, a Carbonfools?

Forrás: 1G Records -
pihenés együttes csapat Fehér Balázs zenekar feloszlás Carbonfools
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Carbonfools immár 12 éve meghatározó egyénisége a magyar zenei iparnak. Most azonban úgy tűnik, talán egy időre, talán végleg szétszélednek a tagok. Pihennek, gondolkoznak, sőt, azt is rebesgetik, hogy az énekes, Fehér Balázs külföldre költözik egy időre.

„Zenekarként és egyénileg is sok nehéz helyzeten és rengeteg csodálatos élményen vagyunk túl. Mi szerencsésnek érezzük magunkat, hogy egy ilyen hosszú menetben folyamatosan aktívak és pozitívak maradtunk. Most azonban egy olyan periódus következik, amelyben a koncertezés szünetel, és önmagunkra figyelünk, átgondoljuk a múltat, és remélhetőleg rátalálunk arra az útra, amin tovább szeretnénk haladni” – áll egy közleményben, amelyet ezzel kapcsolatban adott ki a zenekar.

The Carbonfools Forrás: 1G Records

Kíváncsian várjuk, mi lesz a Carbonfools sorsa...

Premier: itt a Fear the walking dead első jelenetehttp://www.life.hu/kult/20150820-premier-tt-az-amc-csatorna-fear-the-walking-dead-zombi-sorozat-elso-jelenete.htmlEzeknek a zombinak semmi közük nem lesz a The Walking Dead című sorozat zombijaihoz. KultA Grease 10 legjobb pillanatahttp://www.life.hu/kult/20150820-a-grease-10-legjobb-pillanata-a-magyarorszagi-musical-bemutato-kapcsan.htmlHa egy majd’ 30 éves musical dalaira a mai napig rázzák a popójukat bulikban az emberek, az azt jelenti: örökzöld klasszikusról van szó, és ez nem csak a zenére, de a filmre is igaz. Összegyűjtöttük a valaha egyszer, valaki által itthon Pomádénak elkeresztelt Grease legemlékezetesebb momentumainak tízes listáját. Kult--Az Eurovíziós Gála sztárfellépője lesz Kállay-Saunders András - Micsoda megtiszteltetés!http://www.life.hu/kult/20150819-az-eurovizios-gala-sztarfellepoje-lesz-kallay-saunders-andras-micsoda-megtiszteltetes-harminc.htmlKállay-Saunders András a Facebook-oldalán osztotta meg a hírt: tavalyi, ötödik helyezést elérő szereplése mély nyomot hagyhatott az Eurovíziós Dalfesztivál szervezőiben, mert felkérték a zenész-énekest, hogy lépjen fel a luxemburgi gálaesten. KultFotó: Bielik István - OrigoFeledi Zsuzsanna: a pauszok gyógyítójahttp://www.life.hu/kult/20150812-interju-feledi-zsuzsa-a-lechner-tudaskozpont-papirrestauratoraval.html"Nem kérek takarítást!" - olvasható a papírrestaurátor szobájának ajtaján. Kis szobában nagy asztal, kiterítve több ívnyi pausz, rajta fekete vonalak, kézzel készült tervek: Élmunkás tér, Marx tér, Arany János utca – a 3-as metró Deák tér- Árpád híd közötti szakaszának grafikus intézkedési tervei 1968-ból. A fal mellett állványokon és polcokon repedezett sárga, barna és fehér papírtekercsek, kihajtott ívek, bögre és szemüvegek, radír és papírkefe. Itt dolgozik Feledi Zsuzsanna a Lechner Tudásközpont papírrestaurátora. KultOrigoA 10 leghasznosabb bölcsesség a dalai lámátólhttp://www.life.hu/kult/20150812-a-tiz-leghasznosabb-bolcsesseg-a-dalai-lamatol-amit-manapsag-is-alkalmazhatunk.htmlŐszentségéhez, a dalai lámához számtalan, saját életünkre is igaz és megfontolni való bölcsesség köthető. Mivel idén júliusban ünnepelte a dalai láma a 80. születésnapját, ez alkalomból összegyűjtöttük a 10 kedvenc idézetünket tőle.KultAFPNem csak a kifutón különlegesek: 5 szupermodell, aki most válik filmsztárráhttp://www.life.hu/kult/20150728-nem-csak-a-kifuton-kulonlegesek-ot-szupermodell-aki-most-valik-filmsztarra.htmlCara Delevingne, napjaink egyik legmenőbb szupermodellje a héten debütáló Papírvárosok című filmben főszerepet játszik, és nem ő az egyetlen a szakmájából, aki hasonló babérokra tör. Korábban sokaknak (Cameron Diaz, Charlize Theron, Milla Jovovich...) sikerült már a váltás a divatszakma és a filmvilág között - most összegyűjtöttük a jelen legígéretesebb próbálkozóit.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.