Daniel Craig James Bond James Bond-filmek Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felröppent a hír, hogy Daniel Craig a következő James Bond rész után nem vállalja tovább a szerepet. 

Nemsokára mozikba kerül a 007-es legújabb története, a Spectre. Immár negyedik alkalommal játssza Daniel Craig a titkosügynököt. A hollywoodi pletykák szerint ez lesz az utolsó Bond-film, amelyben Craig szerepel. Akár Hugh Jackman is megkaphatja a szerepet.

Tüsi hajjal is szeretjük, Hugh Jackman Jimmy Fallon vendége a "The Tonight Show"-ban Forrás: AFP/Theo Wargo/Nbc

A színész egy műsorban elárulta, már egyszer felkérték Bondnak, mikor Pierce Brosnan kiszállt. Akkor nem vállalta, de most megfontolná, hogy elfogadja az ajánlatot - vallotta be.

Néhai hírességek bizarr utolsó kívánságaihttp://www.life.hu/kult/20150904-nehai-hiressegek-elizabeth-taylor-harry-houdini-dusty-springfield-bizarr-utolso-kivansagai.htmlHaláluk előtt mi foglalkoztathatja a hírességeket? Egyeseket nyilván a túlvilág létezésének kérdése, vagy hogy milyen temetést szeretnének maguknak. És mi a helyzet az utolsó kívánságokkal? Íme, három bizarr kívánság, amelyeket hírességek kértek végrendeletükben. Kult--Ennél tündéribb képet még nem láthattál Ferenc pápárólhttp://www.life.hu/kult/20150905-ferenc-papa-szemuveget-vasarolt-maganak-egy-romai-uzletben.htmlFerenc pápa előtt talán senki sem törekedett rá ennyire, hogy az egyház emberi arcát mutassa be, és így hozza azt közel a hívekhez. A pápa most egy újabb szívmelengető fotóval bizonyította: sokszor neki is olyan hétköznapi feladatai vannak, mint a többi embernek. Kult--Szigorúan szinglik: 5 nő a moziból, akinél életforma a függetlenség http://www.life.hu/kult/20150903-a-frissen-mozikba-kerult-kesz-katasztrofa-foszereplonoje-elhivatott-szingli-es-nem-o-az-elso.htmlA frissen mozikba került Kész katasztrófa főszereplőnője elhivatott szingli, és nem ő az első: az utóbbi években már a filmvásznon is megjelentek azok a női karakterek, akiknél az egyedülállóság (és gyakran a poligámia) elvi kérdés. Bemutatjuk az öt legemlékezetesebbet.Kult--Budapest nincs a legbarátságosabb városok közötthttp://www.life.hu/kult/20150902-budapest-nincs-a-legbaratsagosabb-varosok-kozott.htmlA Travel & Leisure magazin összegyűjtötte, melyek a világ legbarátságosabb városai. Budapest nem került a legjobb harmincba.KultThinkstockMáris hiányzik a Sziget? Itt a 10 leghíresebb sziget a moziból!http://www.life.hu/kult/20150831-maris-hianyzik-a-sziget-itt-a-10-leghiresebb-sziget-a-mozibol-az-aranyember-pillango-a-kek-laguna.htmlA Sziget fesztivál épp csak véget ért, és ha valakinek elvonási tünetei lennének év közben, ajánljuk a listánkat: ezekkel a filmes szigetekkel biztosan vigasztalódhat. KultOrigoVan egy állati ötletünk hétvégére!http://www.life.hu/kult/20150826-kulturalis-programajanlo-augusztus-27-31.htmlEgy ilyen szuper nyarat, mint az idei, méltó módon kell elbúcsúztatni. Az állatimádóknak állatokkal, a fesztiválőrülteknek természetesen fesztivállal. Persze a swingesekre és a mozifanatikusokra is gondoltunk!KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.