Megnyílt a világ első Harry Potter ihlette bárja

ital Toronto bár megnyitás Harry Potter Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye, a te fejedben is megfordult a Harry Potter történetek olvasása közben, hogy milyen jó lenne megkóstolni a könyvben szereplő finom italokat? Hála egy fantáziadús torontói fiatalembernek, most már megteheted!

Jó hír a világ minden olyan nagyra nőtt gyerekének, aki már elég idős ahhoz, hogy alkoholt igyon, de a lelke mélyén még mindig ugyanannak a kissrácnak vagy kislánynak érzi magát, aki rajongva gondol vissza az ifjú varázslótanonc történeteinek olvasására.

Ez a koktél a "The Shacklebolt" névre hallgat Forrás: Facebook/The Lockhart

A The Lockhart (helló, Gilderoy Lockhart!) néven nyitotta meg kapuit a világ első olyan kocsmája, amelynek itallapjától kezdve a berendezéséig mindent a J.K. Rowling által teremtett varázslóvilág ihletett.

Forrás: Instagram/The Lockhart Bar

A hely egyik tulajdonosa, Matt Rocks, aki megszállott Harry Potter-rajongónak vallja magát, a The Guardiannek adott interjújában elmondta: a hely csak egy sima bár, benne mindenféle herripotteres cuccal és a hozzájuk illő tematikus italokkal. Utóbbiak például egy-egy Harry Potter szereplőről kapták nevüket. Akinek pedig kedve szottyanna olvasgatni egy kicsit, nyugodtan leemelheti bármely Harry Potter-kötetet a könyvespolcról, hogy előcsalogassa magából a benne élő gyermeket.

Reptéren dolgozik a Harry Potter varázslója?http://www.life.hu/sztarok/20150611-a-harry-potter-sztarja-repteren-dolgozik.htmlAz American Airlines légitársaság egyik alkalmazottja a megszólalásig hasonlít a Harry Potter filmek Perselus Pitonjára, Alan Rickmanre.TV + Sztárok--Felölti a varázslóköpenyt Colin Farrell: ő is ott lesz az új Harry Potter filmbenhttp://www.life.hu/kult/20150806-colin-farrell-is-szerepelni-fog-a-kovetkezo-harry-potter-filmben.htmlÚjabb csodás tehetség lép színre a varázslóvilág porondján: a legfrissebb hírek szerint Colin Farrell is felbukkan majd a hamarosan megjelenő Legendás állatok és megfigyelésük című filmben, amely a Rowling-féle varázslóvilág Harry Potter előtti időszakáról fog szólni.Kult--Te jó ég! Így fest hosszú hajjal Daniel Radcliffehttp://www.life.hu/kult/20150819-daniel-radcliffe-a-harry-potter-szinesze-hosszu-hajjal-lathato-a-victor-frankenstein-elozeteseben.htmlHol van már a Harry Potter- filmekből megismert jól fésült, szemüveges kisfiú? Daniel Radcliffe legújabb mozifilmjében, a Victor Frankensteinben hosszú hajjal hódít majd.Kult--Öt dolog, amit még nem tudtál a Harry Potterrőlhttp://www.life.hu/kult/20150803-ot-dolog-amit-meg-nem-tudtal-a-harry-potterrol.htmlJ. K. Rowling leghíresebb sorozatának utolsó kötete 2007-ben jelent meg, mégis vannak olyan titkok, amiket az írónő még nem fedett fel. Íme, 5 újabb dolog, amit még nem tudtunk a Harry Potter szereplőiről!KultOrigoTinisztárból stílushercegnő - Emma Watson varázslatos átalakulásahttp://www.life.hu/trend/20150413-emma-watson-a-harry-potter-filmek-sztarja-szulinapos-igy-oltozott-regen-es-most.htmlAz angol színésznő Párizsban született éppen 25 évvel ezelőtt, így nem csoda, ha a kisujjában van a stílus. A Harry Potter-filmek révén több mint egy évtizede a vörös szőnyeg gyakori vendége, ám sok kolléganőjével ellentétben ő elleste a profiktól az összes szépségtrükköt, amit lehet. Az eredmény magáért beszél - következzen egy kis stílustörténelem a szülinapos Emma Watsonnal. TrendAFPJ.K. Rowling bocsánatot kért egy Harry Potter szereplő halála miatthttp://www.life.hu/kult/20150504-j-k-rowling-bocsanatot-kert-az-egyik-harry-potter-szereplo-halala-miatt.htmlA jelek szerint egészen idáig fúrta a lelkiismeret a népszerű brit írónőt azért, amiért a varázslótanonc történetében végzett az egyik oly kedvelt szereplőjével.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.