Ugye, a te fejedben is megfordult a Harry Potter történetek olvasása közben, hogy milyen jó lenne megkóstolni a könyvben szereplő finom italokat? Hála egy fantáziadús torontói fiatalembernek, most már megteheted!

Jó hír a világ minden olyan nagyra nőtt gyerekének, aki már elég idős ahhoz, hogy alkoholt igyon, de a lelke mélyén még mindig ugyanannak a kissrácnak vagy kislánynak érzi magát, aki rajongva gondol vissza az ifjú varázslótanonc történeteinek olvasására. 

Ez a koktél a "The Shacklebolt" névre hallgatForrás: Facebook/The Lockhart

A The Lockhart (helló, Gilderoy Lockhart!) néven nyitotta meg kapuit a világ első olyan kocsmája, amelynek itallapjától kezdve a berendezéséig mindent a J.K. Rowling által teremtett varázslóvilág ihletett. 

Forrás: Instagram/The Lockhart Bar

A hely egyik tulajdonosa, Matt Rocks, aki megszállott Harry Potter-rajongónak vallja magát, a The Guardiannek adott interjújában elmondta: a hely csak egy sima bár, benne mindenféle herripotteres cuccal és a hozzájuk illő tematikus italokkal. Utóbbiak például egy-egy Harry Potter szereplőről kapták nevüket. Akinek pedig kedve szottyanna olvasgatni egy kicsit, nyugodtan leemelheti bármely Harry Potter-kötetet a könyvespolcról, hogy előcsalogassa magából a benne élő gyermeket.