Yves Saint Laurent leghíresebb idézetei

Forrás: AFP -
fashion week idézet szépség Yves Saint Laurent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Yves Saint Laurent minden idők egyik legnagyobb divattervezője volt. Ezúttal tőle gyűjtöttünk össze néhány híres idézetet, az YSL-divatház atyjától.

„Ahhoz, hogy egy nő szép legyen, elég egy fekete pulóver, egy fekete szoknya és oldalán egy szerető férfi.”

„A fekete az én menedékem. Olyan számomra, mint egy vonal a fehér lapon."

„Az a nő nem egészséges, aki nem találta meg saját stílusát, aki nem érzi magát kényelmesen a ruháiban, aki nem tud a megjelenésével összhangban élni. Az ilyen nőnek nincs önbizalma, nem sugároz magából boldogságot."

„Mindig is a nők szolgálatában akartam állni. A testüket, a mozdulataikat, az életüket akartam szolgálni. Társukká akartam szegődni abban a nagy felszabadító mozgalomban, amely a múlt században végbement."

„Az évek során megtanultam, mi a fontos egy ruhában: a nő, aki viseli azt.”

„Soha nem szabad összekevernünk az eleganciát a sznobsággal.”

„A legszebb női smink a szenvedély. De a kozmetikumokat könnyebb megvásárolni.”

„A legszebb ruhadarab, amit egy nő hordhat, annak a férfinak az ölelése, akit szeret."

„Bárcsak én fedeztem volna fel a kék farmert: a leglátványosabb, a legpraktikusabb, a legfesztelenebb és közönyösebb. Van kifejezésük, egyszerűségük, szexuális vonzerejük - minden, amit a ruháimtól elvárok.”

Erotikus fotómontázsok a XX. századból - Pierre Molinier szürreális művészete (18+)http://www.life.hu/kult/20150908-erotikus-fotomontazsok-a-xx-szazadbol-pierre-molinier-szurrealis-muveszete.htmlA francia Pierre Molinier festő, fotográfus szürreális sorozatával szinte sokkolta az 1900-as évek művészetkedvelőit. Kult--Sztárszínésznők, aki bevállaltak egy teljes filmet smink nélkülhttp://www.life.hu/kult/20150907-sztarszinesznok-halle-berry-patricia-arquette-hilary-swank-reese-witherspoon-jennifer-aniston.htmlEgy színésznő számára az egyik legfőbb értéke a szépségének és ragyogásának látszata, pláne Hollywoodban. De mi van akkor, ha egy film ennek az ellenkezőjét, sőt a teljes lecsupaszodást kívánná? A többség ilyenkor nemet mond a szerepre – mi viszont most megmutatjuk azokat az eseteket a közelmúltból, amikor nem így történt.Kult--Bill Murray szerepet kapott a női Szellemirtókbanhttp://www.life.hu/kult/20150902-bill-murray-szerepet-kapott-a-noi-szellemirtokban-chris-hemsworth-dan-aykroyd-kristen-wiig-melissa.htmlAz ikonikus trilógia rebootja (azaz az első film újraforgatott verziója) a női főszereplők mellett olyan további sztárokkal is büszkélkedhet, mint Chris Hemsworth, Dan Aykroyd és Bill Burray. Igen, Bill ismét feltűnik a szellemektől hemzsegő filmvásznon. Kult--Szigorúan szinglik: 5 nő a moziból, akinél életforma a függetlenség http://www.life.hu/kult/20150903-a-frissen-mozikba-kerult-kesz-katasztrofa-foszereplonoje-elhivatott-szingli-es-nem-o-az-elso.htmlA frissen mozikba került Kész katasztrófa főszereplőnője elhivatott szingli, és nem ő az első: az utóbbi években már a filmvásznon is megjelentek azok a női karakterek, akiknél az egyedülállóság (és gyakran a poligámia) elvi kérdés. Bemutatjuk az öt legemlékezetesebbet.Kult--Máris hiányzik a Sziget? Itt a 10 leghíresebb sziget a moziból!http://www.life.hu/kult/20150831-maris-hianyzik-a-sziget-itt-a-10-leghiresebb-sziget-a-mozibol-az-aranyember-pillango-a-kek-laguna.htmlA Sziget fesztivál épp csak véget ért, és ha valakinek elvonási tünetei lennének év közben, ajánljuk a listánkat: ezekkel a filmes szigetekkel biztosan vigasztalódhat. KultOrigoPremier: itt a Fear the walking dead első jelenetehttp://www.life.hu/kult/20150820-premier-tt-az-amc-csatorna-fear-the-walking-dead-zombi-sorozat-elso-jelenete.htmlEzeknek a zombinak semmi közük nem lesz a The Walking Dead című sorozat zombijaihoz. Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.