A 22 éves Borsi Flórát nagy megtiszteltetés érte. Világszerte népszerű amerikai sorozatban jelent meg az egyik alkotása.

Borsi Flóra a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatója. A 22 éves fiatal nő már tíz éve foglalkozik fotómanipulációval. Egészen biztos, hogy még sokszor hallhatunk a művészről, ugyanis ilyen fiatalon már hatalmas népszerűségnek örvend.

Egyik alkotása például a híres sorozatban, a Castle-ben Cate Beckett nyomozó irodájának falát díszíti. Ráadásul Flórának pont ez az egyik kedvenc sorozata.

Forrás: Castle

"Megtisztelő, hogy milliárdnyi kép közül az én montázsfotóm látható a falon az ABC filmstúdió egyik legnézettebb sorozatában" - nyilatkozta a Borsnak a művész - "Mivel a Castle krimisorozat, és ez a kép egy lövöldözésről szól, tematikailag nagyon jól passzol a filmhez. A képen két ember látható, az egyikük próbálja bántani a másikat. A bántalmazott alaknak azonban ez nem jelent halálos lövést, mert valamennyi lövedék pillangóvá változik. Tehát a rosszakarat nem ér célba, hanem átalakul egy pozitív jelenséggé."