Magyar fotós képe látszik a Castle című sorozatban

kép Castle fotós Borsi Flóra grafikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves Borsi Flórát nagy megtiszteltetés érte. Világszerte népszerű amerikai sorozatban jelent meg az egyik alkotása.

Borsi Flóra a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatója. A 22 éves fiatal nő már tíz éve foglalkozik fotómanipulációval. Egészen biztos, hogy még sokszor hallhatunk a művészről, ugyanis ilyen fiatalon már hatalmas népszerűségnek örvend.

Egyik alkotása például a híres sorozatban, a Castle-ben Cate Beckett nyomozó irodájának falát díszíti. Ráadásul Flórának pont ez az egyik kedvenc sorozata.

Forrás: Castle

"Megtisztelő, hogy milliárdnyi kép közül az én montázsfotóm látható a falon az ABC filmstúdió egyik legnézettebb sorozatában" - nyilatkozta a Borsnak a művész - "Mivel a Castle krimisorozat, és ez a kép egy lövöldözésről szól, tematikailag nagyon jól passzol a filmhez. A képen két ember látható, az egyikük próbálja bántani a másikat. A bántalmazott alaknak azonban ez nem jelent halálos lövést, mert valamennyi lövedék pillangóvá változik. Tehát a rosszakarat nem ér célba, hanem átalakul egy pozitív jelenséggé."

Szabadságot a mellbimbóknak! 100 nő, 100 pucér fotóhttp://www.life.hu/kult/20150928-nadia-lee-cohen-brit-fotos-100-meztelen-no-szepseget-mutatta-meg.htmlA brit fotós, Nadia Lee Cohen nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy megragadja azt a közös pontot, ahol 100 nő, vagyis 100 különböző egyéniség összeér: a szépséget. KultOrigoBródy János a tehetségkutatókról: "Mindenki színjátékot játszik, a zsűritagok is, én ebben nem akarok részt venni"http://www.life.hu/kult/20150928-brody-janos-a-tehetsegkutatokrol-beszelt.htmlBródy Jánossal készített nagyinterjút az Origó. A közéleti aktualitásokon túl, természetesen a zenéről, a magyar zene helyzetéről és a tehetségkutató műsorokról is szó esett. KultFotó: Szabó Gábor - Origo8 hihetetlenül dögös színésznő, akik még nem feküdtek kés aláhttp://www.life.hu/kult/20150923-hiressegek-akiken-meg-nem-torten-plasztikai-sebeszeti-beavatkozas.htmlHol egy-egy lefittyedő szemhéj, hol a külső combokon lévő zsírpárnák, hol pedig a néhány számmal nagyobb keblek az okai annak, hogy a világsztárok plasztikai sebészhez fordulnak. Ám létezik néhány (nem is annyira fiatal) híresség, aki úgy döntött, nem él effajta eszközökkel. Gondoltad volna, hogy Salma Hayek mellei eredetileg ilyen szépek? Hogy a dögös Kate Winslet minden tökéletes porcikáját a természetnek köszönheti? Meg fogsz lepődni... KultAFPÍgy lehetsz még felelősségteljesebb kutyatartóhttp://www.life.hu/kult/20150923-kulturalis-programajanlo-szeptember-24-27.htmlNem kell kutatónak lenni ahhoz, hogy rájöjj, hogyan lehetsz még felelősebb kutyatartó. De ha mégis kutató szeretnél lenni, irány a Kutatók Éjszakája. Ha inkább az életminőségeden javítanál, sportolnál, vagy valami igencsak Szemrevalóra vágysz, a Life.hu tippjeivel ezeket is megvalósíthatod. KultThinkstockMegnyílt az idei World Press Photo-kiállításhttp://www.life.hu/kult/20150925-megnyilt-az-idei-world-press-photo-kiallitas.htmlAz elmúlt 60 év legendás sajtófotóit bemutató tárlat kíséri az idei World Press Photo-kiállítást a Néprajzi Múzeumban. Kult--Kegyes halál a vásznon - a 7 legemlékezetesebb film az eutanáziárólhttp://www.life.hu/kult/20150922-kegyes-halal-a-vasznon-a-7-legemlekezetesebb-film-az-eutanaziarol-megis-kinek-az-elete-eletem.htmlVan olyan gyógyíthatatlan helyzet az életben, amikor felvetődik a kérdés: nem lenne-e jobb megoldás a halál? Hogy erre aztán ki milyen választ ad, az rengeteg mindentől függ - mint ahogyan ezt megmutatják az alábbi, az eutanázia témájával emlékezetes módon foglalkozó filmek történetei is. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.