Törőcsik Mari: "Méltósággal szeretném a halált várni"

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo -
betegség halál színésznő klinikai halál Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég jött ki a kórházból Törőcsik Mari, aki most megrendítő őszinteséggel mesélt a Life.hu riporterének állapotáról, illetve a halálhoz való viszonyáról. Exkluzív interjú. 

"Azt szoktam mondani, azért jöttem vissza a klinikai halálból, mert Isten úgy gondolta: Ha már ilyen gazdag életet adtam ennek a nőnek, a halála is legyen szép" - mondta Törőcsik Mari, aki többek közt azt is elárulta, nem igazán gondol a halálra, de, ha oda kerül a sor, méltósággal szeretné tudomásul venni annak közeledését. Bővebben a videóban.

Íme, az 5 kedvenc szerelmes idézetünk a P.S. I Love You-bólhttp://www.life.hu/kult/20151007-ez-az-ot-kedvenc-idezetunk-a-p-s-i-love-you-filmbol.htmlKi ne emlékezne a 2000-es évek egyik legsikeresebb romantikus filmjére, a P.S. I Love You-ra? A Hilary Swank és Gerard Butler főszereplésével készült produkció sokunk szemébe csalt könnyeket. Most összegyűjtöttük az öt kedvenc idézetünket a filmből. KultNorthfotoSarah Jessica Parker meglepő infókat árult el a Szex és New Yorkrólhttp://www.life.hu/kult/20151007-sarah-jessica-parker-nem-akarta-elvallalni-a-nepszeru-sorozat-foszerepet.htmlA világ talán egyik legcsajosabb sorozatát több millióan nézték világszerte. Az utolsó rész óta tíz év telt el, de még a mai napig derülnek ki újabb titkok a forgatásról. Kult--Most bárki megnézheti, hogyan halt meg Heath Ledger http://www.life.hu/kult/20151007-heath-ledger-szinesz-halalarol-filmet-keszitettek.htmlA 2008. január 22-én véletlen gyógyszertúladagolásban elhunyt színész halála előtti óráiról készült dokumentumfilm. KultOrigoJó hír: még négy Transformers-mozi készülhttp://www.life.hu/kult/20151005-negy-mozi-keszul-meg-a-transformersbol.htmlMég négy Transformers-mozifilm készül - a rajongókat a Hasbro örvendeztette meg a jó hírrel. KultOrigoHoppá! Újabb fotó szivárgott ki a legújabb Bridget Jones-film forgatásárólhttp://www.life.hu/kult/20151006-patrick-dempsey-kepet-osztott-meg-a-bridget-jones-harmadik-reszenek-forgatasarol.htmlMár nagyban forgatják a Bridget Jones naplója harmadik részét, a forgatásról pedig egy újabb fotó látott napvilágot, melyet nem más, mint a film egyik főszereplője, Patrick Dempsey tett közzé. KultOrigoÚj duettpartnert kapott Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/kult/20151006-bereczki-zoltan-szinesz-enekes-uj-duettpartnert-kapott-nika-es-majka-szemelyeben.htmlVadonatúj koncertműsorral, régi és új slágereivel, kedvenc dalaival és meglepő sztárvendégekkel indítja útjára az énekes-színész legújabb koncertsorozatát. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.