Jó hír: még négy Transformers-mozi készül

Forrás: UIP-Duna Film -
film mozi Hollywood Transformers mozifilm robot akciófilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még négy Transformers-mozifilm készül - a rajongókat a Hasbro örvendeztette meg a jó hírrel.

Az átváltozó robotokról szóló népszerű filmsorozat a Hasbro játékszériájából nőtt ki. A vállalat egy szórakoztatóipari konferencián jelentette be, hogy további négy folytatáson dolgoznak a Paramount filmstúdióval, Michael Bay rendezővel és más partnerekkel.

Forrás: UIP-Duna Film

A Transformers negyedik epizódja, A kihalás kora tavaly került a mozikba, és világszerte 1,1 milliárd dollárt keresett a pénztáraknál. Az ötödik rész bemutatóját 2017-re tervezik. Az első négy filmet rendező Bay az új filmet producerként gondozza, a rendezőt később választják ki. A forgatás a jövő évben kezdődik, és az is bizonyos, hogy Mark Wahlberg visszatér a produkcióban.
A Paramount korábban közölte, hogy létrehozzák a Transformers mozis univerzumát: a sorozat legnépszerűbb szereplői külön filmeket kapnak majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.