Bereczki Zoltán duettpartner Nika koncert Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vadonatúj koncertműsorral, régi és új slágereivel, kedvenc dalaival és meglepő sztárvendégekkel indítja útjára az énekes-színész legújabb koncertsorozatát.

Mióta Bereczki Zoltán szakmailag és a magánéletben is külön vált Szinetár Dórától, egyedül állt színpadra. Most azonban vadonatúj koncertműsort mutat be október 19-én a budapesti Magyar Színházban, ahol Nikával és egy cimborájával áll majd a színpadra.

Forrás:

„Nika a koncertjeim állandó vendége, csodálatosan tehetséges énekesnő, akit évek óta figyelek, és láttam, hallottam kibontakozni azt a csodát, ami a torkában van. Ezúttal azonban úgy döntöttem, nem csak őt látom vendégül. A Sztárban sztár hozott nekem egy olyan barátságot, amely kívülről akár meglepőnek tűnhet: ő Majka, akivel gyorsan megtaláltuk a közös hangot, most pedig szívesen vállalta, hogy színpadra lép az Illúzió turné első állomásán" – mondja Bereczki Zoltán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.