Íme, az öt kedvenc idézetünk az "Így jártam anyátokkal"-ból

Forrás: CBS / Ron P. Jaffe -
film sorozat idézet Így jártam anyátokkal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekig izgultunk lélegzetvisszafojtva, mire végül kiderült, ki Ted gyermekeinek az anyja. Addig is minden alkalommal könnyesre nevettük a szemünket Barney, Robin, Ted, Lilly és Marshall kalandjain, most pedig összegyűjtöttük nektek a kedvenc idézeteinket a soroaztból. 

"A dühöt nem csak úgy lehet kezelni, hogy lenyeled, vagy leüvöltöd a másik fejét. Van még egy módja: egyszerűen elengeded. Igazán csak ekkor fog végleg elmúlni és így tudsz továbblépni."

Forrás: CBS / Ron P. Jaffe

"Tudod, az, mikor kitartasz valaki mellett tűzön-vízen át, és megadnál neki mindent, mindegy, hogy az milyen áldozatokkal jár, az a szerelem! És ha szeretsz valakit, akkor nem állsz le soha. Akkor se, ha hülyének néznek, vagy neveznek, akkor se, akkor pláne nem! Egyszerűen nem adod fel, mert ha feladnám, ha hallgatnék a világra, továbblépnék és keresnék valaki mást, akkor az nem szerelem lenne, hanem... akkor az valami eldobható dolog lenne, amiért nem érdemes harcolni."

"A nagy szerelmeknek két fontos napja van: amikor találkozol életed szerelmével, és amikor elveszed feleségül."

"Minden kapcsolat elején van egy szakasz, amikor semmire nem mondasz nemet, mert érdekesnek, kalandvágyónak és nyitottnak akarsz tűnni."

"Döbbenetes, milyen könnyen el lehet szakadni valakitől, akár örökre is. Ezért ha találtok valakit, akit meg akartok tartani, tegyetek is érte!"

Magyar diáklány nyerte a Vitázik a világ ifjúsága nemzetközi döntőjéthttp://www.life.hu/kult/20151023-magyar-diaklany-ryan-anna-nyerte-a-vitazik-a-vilag-ifjusaga-nemzetkozi-dontojet.htmlRyan Anna nyerte a Vitázik a világ ifjúsága című, német nyelvű verseny nemzetközi döntőjét Rigában pénteken.Kult--Adele új dala felrobbantotta az internetethttp://www.life.hu/kult/20151023-adele-enekesno-uj-dala-felrobbantotta-az-internetet.htmlAz énekesnő visszatért, nem is akárhogyan! KultOrigoSzülőhazájának is megmutatja, hogyan maszatol péniszével a művészhttp://www.life.hu/kult/20151021-pricasso-azaz-tim-patch-a-peniszevel-festo-muvesz-hazater-londonba.htmlPricasso hazatér az Egyesült Királyságba egy rendhagyó performansz erejéig. Kult--Új részekkel tér vissza a Szívek szállodájahttp://www.life.hu/kult/20151020-visszaternek-a-gillmore-lanyok-uj-reszek-keszulnek-a-szivek-szallodaja-sorozatbol.htmlA 2007-ben befejeződött sorozat négy új, kilencvenperces epizóddal készül, melyben az összes régi főszereplő visszatér. A rajongók természetesen hatalmas örömmel fogadták a hírt. KultOrigoMagyar alkotásé lett a fődíj a diákfilmek nemzetközi fesztiválján http://www.life.hu/kult/20151019-magyar-alkotase-lett-a-fodij-a-diakfilmek-nemzetkozi-fesztivaljan.htmlKis Hajninak, a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatójának "2.em." című húszperces dokumentumfilmje kapta a nemzetközi diákfilmfesztivál 15. évfolyamának nagydíját a dél-csehországi Písekben. KultEgyedülálló dokumentumfilm mutatja be a Csomolungma megmászását és a serpák életéthttp://www.life.hu/kult/20151018-egyedulallo-dokumentumfilm-mutatja-be-a-csomolungma-megmaszasat-es-a-serpak-eletet.htmlKínában bemutatták az ország első dokumentumfilmjét a Csomulungma északi oldali megmászásáról, egyben a csúcs meghódítására indulók segítőiről, a tibeti serpákról.KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.