Évekig izgultunk lélegzetvisszafojtva, mire végül kiderült, ki Ted gyermekeinek az anyja. Addig is minden alkalommal könnyesre nevettük a szemünket Barney, Robin, Ted, Lilly és Marshall kalandjain, most pedig összegyűjtöttük nektek a kedvenc idézeteinket a soroaztból. 

"A dühöt nem csak úgy lehet kezelni, hogy lenyeled, vagy leüvöltöd a másik fejét. Van még egy módja: egyszerűen elengeded. Igazán csak ekkor fog végleg elmúlni és így tudsz továbblépni."

Forrás: CBS / Ron P. Jaffe

"Tudod, az, mikor kitartasz valaki mellett tűzön-vízen át, és megadnál neki mindent, mindegy, hogy az milyen áldozatokkal jár, az a szerelem! És ha szeretsz valakit, akkor nem állsz le soha. Akkor se, ha hülyének néznek, vagy neveznek, akkor se, akkor pláne nem! Egyszerűen nem adod fel, mert ha feladnám, ha hallgatnék a világra, továbblépnék és keresnék valaki mást, akkor az nem szerelem lenne, hanem... akkor az valami eldobható dolog lenne, amiért nem érdemes harcolni."

"A nagy szerelmeknek két fontos napja van: amikor találkozol életed szerelmével, és amikor elveszed feleségül."

"Minden kapcsolat elején van egy szakasz, amikor semmire nem mondasz nemet, mert érdekesnek, kalandvágyónak és nyitottnak akarsz tűnni."

"Döbbenetes, milyen könnyen el lehet szakadni valakitől, akár örökre is. Ezért ha találtok valakit, akit meg akartok tartani, tegyetek is érte!"