boldogság Oscar-díj animáció szürreális rajzfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar játékfilmhez képest a magyar animáció csak elvétve kerül szóba, pedig már sorban második alkalommal van versenyben egy hazai animációs rövidfilm az Oscar-jelölésért.

A Krakkóban Ezüst sárkánnyal díjazott Limbo-Limbo Travel egy szürreális utazás történetét meséli el. Nyolc szereleméhes nőnek elege van abból, hogy a férfiak az elektromos kütyüikkel vannak elfoglalva, ezért elutaznak a bajszos férfiak szigetére, hátha ott megtalálják a boldogságot. Szurkolj te is Kreif Zsuzsannának és Zétényi Borbálának, a napokban eldől ugyanis, hogy bejutnak-e a következő körbe! A film jelöléséről bővebben az Origón olvashatsz.

Meztelen modell pózol hatalmas cirkuszi elefántokkal – Lenyűgöző fotósorozathttp://www.life.hu/kult/20151102-meztelen-modell-egy-hatalmas-cirkuszi-elefanttal-vanessa-von-zitzewitz-fotosorozataban.htmlVanessa Von Zitzewitz, aki annak idején Victoria Beckhamet fényképezte ruha nélkül, újabb projektjével borzolja a kedélyeket. KultOrigoSamantha Jones 10 legvagányabb beszólásahttp://www.life.hu/kult/20151101-szex-es-new-york-samantha-jones-idezetek.htmlMocskos szájú, kíméletlenül őszínte, brutálisan szexi és veszettül szereti a szexet - ugye tudod, kire gondolunk? Úgy bizony, a Szex és New York legvulgárisabb szereplőjére, Samatha Jonesra. Imádtuk Samantha hihetetlenül frappáns beszólásait, jöjjenek a kedvenceink. KultOrigo10 tény, amit nem tud­tál Marilyn Monroe-rólhttp://www.life.hu/kult/20151101-10-teny-amit-nem-tud-tal-ma-ri-lyn-mon-roe-rol.htmlMilliók rajongtak, sőt rajonganak még ma is érte, az igazi Marilynről, vagyis Norma Jeane-ről mégis szinte semmit nem tudnak az emberek. Következzen hát 10 olyan érdekesség, amit egy valódi rajongónak tudni érdemes.Kult--"Az ember legyen a saját életének a hősnője!" - 5 legszebb idézet a Holiday c. filmbőlhttp://www.life.hu/kult/20151101-5-legszebb-idezet-a-holiday-cimu-filmbol.htmlSzélsebesen közeleg felénk a karácsony, ezzel együtt pedig ideje felkészülni a megható ünnepi filmekre is. Mi az alapozást az egyik nagy kedvencünkkel, a Holiday-jel kezdjük, amely telis-tele van megannyi romantikus jelenettel, no meg párbeszéddel. Jöjjenek a Life.hu kedvenc Holiday-idézetei! Kult--Szemétnek hitték és kidobták a műalkotást egy olaszországi múzeumban http://www.life.hu/kult/20151031-szemetnek-hitt-mualkotast-dobtak-ki-egy-olaszorszagi-muzeumban.htmlSzemétnek hittek, ezért feltakarítottak egy üres pezsgősüvegek és konfettik alkotta installációt egy olaszországi múzeumban, ahol azóta helyrehozták a hibát és újra kiállították a modern alkotást. Kult--Tetoválásod van? Ilyen vagy!http://www.life.hu/kult/20151031-akinek-tetovalasa-van-az-agresszivebb-ezt-vizsgalja-egy-uj-kutatas.htmlA szakemberek azt hitték, hogy a tetoválások mára már a mainstream kultúra részévé váltak, és egyre kevesebben varratnak magukra azért, hogy lázadjanak a környezetük ellen. Ennek ellenére kiderült, hogy az átlagosnál agresszívebbek azok, akiknek tetoválásuk van, és a lázadás a fennálló rend ellen is fontos szerepet játszik az életükben. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.