Király Viktornak szurkolnak Amerikában tartózkodó kollégái

Kamarás Iván szurkolás A Játékkészítő Oroszlán Szonja The Voice Hien Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor szépen menetel az NBC Voice műsorában, amit adásonként 50 millióan látnak az Egyesült Államokban. Viktor kollegái a Játékkészítő című musicalből pedig egész közelről szurkolnak az énekesnek.

Egy kisebb, de annál lelkesebb csapat szurkol, igaz egymástól fizikailag távol, de ugyanolyan izgalommal Király Viktornak a The Voice tehetségkutatójában. Kamarás Iván, aki épp Los Angelesben forgat, a bostoni Berklee Egyetemen tanuló Hien, és Oroszlán Szonja, aki jelenleg Philadelphiában tölti napjait. A helyzet érdekessége, hogy Viktor, Iván, Hien és Szonja is decemberben A Játékkészítő című mese-musicalban együtt lép fel.

Forrás: Facebook/A Játékkészítő

„Vicces, hogy nem csak az tart össze minket, hogy egy országból valók vagyunk, de egy olyan kollégának szurkolunk, akivel együtt lépünk majd színpadra év végén" – jegyzi meg Szonja.

Hient a kollégiumi szobájában értünk el, épp órára készült. „Nagyon izgulok Viktorért, bízom benne, hogy sokáig jut a versenyben, bár akkor csak virtuálisan lesz ott A Játékkészítőben".

Kamarás Iván is szorít honfitársának. „Sok munka vár Magyarországon, így hamarosan otthon vagyok ismét, de pillanatnyilag Los Angelesben tartózkodom, így természetesen kihasználom a lehetőséget, hogy csak Amerikában lehet szavazni. Rajtam nem múlik Viktor győzelme" – mondta nevetve a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.