romantikus komédia film előzetes görög Bazi nagy görög lagzi folytatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nia Vardalos újból összecsődítette a nem mindennapi családot, hogy 2002 után ismét megnevettesse a nézőket. A sikeres romantikus komédia jövőre kerül a magyar mozikba. 

A film mindössze ötmillió dollárból készült, ezért is okozott nagy meglepetést, amikor a pénztáraknál szinte tolongtak az emberek, és végén összesen 241 millió dollárt zsebeltek be a készítők. A folytatás várható volt, így jövő márciusban visszatérnek a mozivászonra kedvenc nagyszájú szereplőink. A történet szerint az első filmben összeházasodó szerelmeseknek született egy lánya, aki görög identitásával küszködik, illetve kiderül, hogy a nagyszülők házassága nem volt érvényes, ezért itt az idő egy újabb lagzira.

November a pörgős programok hónapja! Nincs ötleted? Mi segítünk!http://www.life.hu/kult/20151111-kulturalis-programajanlo-12-15.htmlErre a hétre igazi kulturális csemegékkel készültünk neked. Miért kuksolnál a szobád sötétjében, ha megannyi izgalmas, és érdekes esemény közül válogathatsz. Lézerkarddal harcolnál? Lazulnál egy akusztikus koncerten? Vennél valami szépet a kisbabádnak? Vagy inkább megismerkednél a hazai divatszakma legjobbjaival? Semmi pánik, mindenre van ötletünk! A következő programok láttán te sem tudsz majd nemet mondani. Kult--A Saul fia kapta a fődíjat a Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20151112-a-saul-fia-kapta-a-fodijat-a-los-angeles-i-magyar-filmfesztivalon.htmlA Saul fia kapta szerdán a 15. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál fődíját, a legjobb rendezését járó elismerést Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója vehette át A szarvassá változott fiú című filmjéért.Kult--Így festenek napjainkban a Disney hercegnők - Elképesztő fotók!http://www.life.hu/kult/20151111-megoregedtek-a-disney-hercegnok-igy-fest-hofeherke-tul-a-kilencvenen.htmlBár láttunk már sok variációt arra, hogy vajon milyenek lennének ma kedvenc mesehőseink ez az új fotósorozat minket is ledöbbentett. Íme, a 92 éves Hófehérke! KultOrigoAmit még nem tudtál James Bondról: különleges érdekességek a 007-esrőlhttp://www.life.hu/kult/20151110-amit-meg-nem-tudtal-james-bondrol-kulonleges-erdekessegek-a-007-esrol.htmlNálunk is óriási siker a mozikban az új James Bond-film, amelyben őfelsége kedvenc titkos ügynöke ismét szembeszáll a rosszfiúkkal, és ágyba viszi a széplányokat. A mozi világának egyik legismertebb hőséről sok minden köztudott, de mi még így is találtunk egy sor olyan érdekességet, ami újdonságként szolgálhat. Kult--Íme, A kis hableány élőszereplős változatának főszereplője http://www.life.hu/kult/20151109-a-kis-hableany-foszereploje-chloe-grace-moretz-alig-varja-a-forgatasokat.htmlAz utóbbi években futótűzként kezdtek "életre kelni" a különböző Disney klasszikusok. A Demóna, a Hamupipőke, és az Alice Csodaországban után most itt egy újabb feldolgozás. Kult--Siketeknek tolmácsolja Adele legújabb dalát a jelnyelvi fordító – Megható videó!http://www.life.hu/kult/20151106-adele-hello-cimu-dalat-siketeknek-tolmacsolja-molly-lou-bartholomew-jeltolmacs.htmlA 39 éves Molly Lou Bartholomew jeltolmács egyik missziója, hogy mindenki életébe bevigye a zenét. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.