Vajna Timi óriási bakit követett el a Golden Globe-on, de senki sem haragszik rá

Forrás: Vajna Tímea -
Vajna Timi baki Nemes Jeles László Golden Globe-díj Saul fia Golden Globe-gála Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi - aki a Life.hu olvasóinak tudósított a nem mindennapi eseményről - kis híján kínos helyzetbe került, amiért hozzáért Nemes Jeles László és csapatának Golden Globe-díjához. 

Exkluzív videókkal a vörös szőnyegről és sokszor meghökkentő történetekkel jelentkezett a Life.hu olvasóinak a Golden Globe-gáláról Vajna Tímea, aki azt is elárulta: nagyon örült a Saul fia magyar sikerének, és szinte az elsők között gratulálhatott Nemes Jeles Lászlóéknak. Sőt, még a csapat Golden Globe-szobrát is megfoghatta, amivel bizony egy súlyos bakit vétett.

Forrás: Vajna Tímea

"Rögtön rám szóltak, hogy nem szabad megfogni más szobrát, hiszen a babona szerint aki így tesz, az nem fog soha Golden Globe-ot nyerni" - mondta a Life.hu-nak Vajna Timi, aki természetesen azt is hozzátette: nem rázta meg a dolog, hiszen soha nem is vágyott filmes karrierre.

Vajna Timi megkörnyékezte Gerard Butlert a Golden Globe-on - Exkluzív fotó!http://www.life.hu/kult/20160111-vajna-timi-megkornyekezte-a-legdogosebb-macsot-gerard-butlert-a-golden-globe-on.htmlAz egyik legdögösebb hollywoodi színészt környékezte meg a Golden Globe-díjátadón Vajna Timi, aki exkluzív képet készített Gerard Butlerrel a Life.hu olvasóinak. KultOrigoTörténelmi pillanat: megnyerte a Golden Globe-ot a Saul fiahttp://www.life.hu/kult/20160111-tortenelmi-pillanat-megnyerte-a-golden-globe-ot-a-saul-fia.htmlÉs igen, eljött a pillanat, amire oly régóta vártunk: 2016-ban magyar film nyerte meg a Golden Globe-gálán a legjobb idegen nyelvű alkotásnak járó díjat. Kimondhatatlanul büszkék vagyunk a Saul fiára! Kult--Így báloznak a vámpírok Budapestenhttp://www.life.hu/kult/20160111-250-eloadasahoz-ert-a-vampirok-balja.html250. előadásához ért a Vámpírok bálja a Pesti Magyar Színházban. A Life.hu riportere, Domszky László a darab sikerének titkáról faggatta a szereplőket. Kult--Freddie: „Éneklés közben tudok igazán kiteljesedni"http://www.life.hu/kult/20160111-fehervari-gabor-alfred-alias-freddie-izgatottan-keszul-a-2016os-eurovizios-dalfesztival-hazai.htmlFehérvári Gábor Alfréd, alias Freddie izgatottan készül a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójára. Az első elődöntőre január második felében kerül sor, amikor a négyfős zsűri előtt mérettetik majd meg a dala. Kult--Golden Globe 2016: íme, a győztesek!http://www.life.hu/kult/20160111-golden-globe-dijat-nyert-a-saul-fia-a-visszatero-lett-a-legjobb-drama-a-mentoexpedicio-a-legjobb.htmlA Saul fia kapta a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Golden Globe-díjat, Nemes Jeles László rendező munkája az első magyar alkotás, amely elnyerte a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szervezetének (HFPA) elismerését. A legjobb dráma A visszatérő, a legjobb vígjáték a Mentőexpedíció lett. Kult--BAFTA: A leszbikus dráma és a kémthriller kapta a legtöbb jelölésthttp://www.life.hu/kult/20160108-cate-blanchett-es-steven-spielberg-filmje-kapta-a-legtobb-jelolest-a-baftan.htmlA Cate Blanchett főszereplésével készült Carol című leszbikus dráma és Steven Spielberg Kémek hídja című kémthrillere kapta pénteken a legtöbb, kilenc-kilenc jelölést a brit filmakadémia díjára. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.