Mark Wahlberg fotó Jennifer Lawrence backstage Nemes Jeles László Golden Globe-díj díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin fotós duó elkészítette a gála utáni szokásos backstage felvételeket. 

Nemcsak szelfik készültek a mini szobrocskákkal a kezükben pózoló sztárokról, hanem igazán mesés fekete-fehér összeállítások is. Olyan sztárokat sikerült lencsevégre kapni, mint Will Ferrell, Mark Wahlberg, Kate Winslet, Jennifer Lawrence, vagy a magyarok büszkesége, Nemes Jeles László. Nézd végig a műveket, kár lenne kihagyni!

/1601/Golde2016113151632
Nem tud betelni vele - Így torkoskodik Horváth Éva http://www.life.hu/sztarok/20160113-horvath-eva-modell-torkoskodasban-nagymeno-es-a-normafanal-egy-hatalmas-langost-evett.htmlA modell bevallotta, mivel nem tud betelni és mi az, amitől azonnal elcsábulnak az ízlelőbimbói.TV + Sztárok--Harsányi Levente különleges meglepetéssel kedveskedett Ganxstánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160113-harsanyi-levente-az-mtva-a-dal-musorvezetoje-kulonleges-meglepetessel-kedveskedett-ganxsta-zoleenak.htmlA Dal 2016 műsorvezetője egy dalszöveggel köszöntötte az 50 éves Ganxsta Zoleet. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huIsteni pápa lett Jude Law: Szinte felismerhetetlen ezen a fotón!http://www.life.hu/sztarok/20160113-jude-law-isteni-papa-lett.htmlOlaszországban forgatja A fiatal pápa című minisorozatot Jude Law, aki a hírek szerint fantasztikus alakítást nyújt a filmben. TV + Sztárok--Fokozódik a Jennifer Lawrence-botrány - Megszólalt egy szemtanú! http://www.life.hu/sztarok/20160113-jennifer-lawrence-nem-volt-durva-megszolt-egy-jelen-levo-ujsagiro-botrany.htmlA színésznő beszólását több újságíró is végighallgatta a Golden Glob-gálán. Az egyikük most nyilatkozott az ügy kapcsán, és kiállt a sztár mellett. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa így ünnepelte a Saul fia győzelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160111-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-a-saul-fia-cimu-film-foszereplojevel-rohrig-gezaval-pozolt.htmlA TV2 műsorvezetője a Saul fia Golden Globe győzelme után közös fotót posztolt Röhrig Gézával. TV + Sztárok--84 napra börtönbe kerül, mert zaklatta Lana Del Rey-t http://www.life.hu/sztarok/20160112-lana-del-reyt-zaklatta-egy-ferfi-bortonbe-kerul-mar-be-akart-torni-a-sztarhoz.htmlA férfi körülbelül egy hónapon keresztül üzengetett Twitteren, Facebookon, és Snapchaten az énekesnőnek. Végül a sztár háza előtt kapták el a rendőrök. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.