Nagyon obszcén fotó készült Kern Andrásról

fotó film Gondolj rám bemutatás Kern András obszcén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas színművész legújabb, Gondolj rám című filmjének plakátjához készült obszcén fotó Kern Andrásról. A képet trágárnak ítélte meg az Önszabályozó Reklámtestület, így a plakátok nem kerülhetnek az utcákra - értesült a Blikk. 

A Gondolj rám című film január 21-től látható a mozikban, az alkotás népszerűsítésére készült plakátokat azonban nem helyezhették ki eredeti formájukban, mert a rajtuk látható fotón Kern András éppen bemutat. Mivel a mozdulatot trágárnak ítélte meg az Önszabályozó Reklámtestület, ezért ilyen formában nem kerülhetnek ki az utcára az alkotást promotáló anyagok - írja a Blikk. Új reklámanyagok elkészítésére azonban nincs már idő, az alkotóknak így más megoldáshoz kell majd folyamodniuk: feltehetően ki fogják kockázni Kern középső ujját.

A plakáttal feltehetően ilyen formában találkozhatnak majd az emberek az utcán. Forrás: Gondolj rám

"Jó ideje már, hogy elkészítettük ezeket a plakátokat, de csak most derült ki, hogy a forgalmazó összetűzésbe került a törvénnyel, illetve szabályt szegett, amikor azt találta ki, hogy így fogjuk reklámozni a Gondolj rám filmet – mondta a Blikknek Kern András, aki szerint valószínűleg ők sem tudták, hogy egy ilyen kézmozdulattal hibát vétenek. Holott, elmondása alapján csak arról van szó, hogy a film főszereplője, egy orvos, akit magam alakítok, így üzen a világnak. "Ez viszont állítólag sérti a gyerekek érzékenységét" – tette hozzá a lapnak Kern.

Így buliztak a sztárok a Golden Globe after partyján - Exkluzív videó Vajna Timitőlhttp://www.life.hu/kult/20160111-igy-buliztak-a-sztarok-a-golden-globe-after-partyjan-exkluziv-video-vajna-timitol.htmlVajna Timi jóvoltából - aki a Life.hu olvasóinak tudósított a Golden Globe-gáláról - láthattunk már videót a vörös szőnyeges bevonulásról is, valamint arról, ahogy Sylvester Stallone átvette a díját. Timi ezúttal egy igazán exkluzív felvételt jutatott el nekünk arról, hogyan buliznak a sztárok a díjátadó after partyján. KultOrigoVajna Timi óriási bakit követett el a Golden Globe-on, de senki sem haragszik ráhttp://www.life.hu/kult/20160111-vajna-timea-megfogta-a-saul-fia-stabjanak-golden-globe-szobrat.htmlVajna Timi - aki a Life.hu olvasóinak tudósított a nem mindennapi eseményről - kis híján kínos helyzetbe került, amiért hozzáért Nemes Jeles László és csapatának Golden Globe-díjához. KultOrigoVajna Timi megkörnyékezte Gerard Butlert a Golden Globe-on – Exkluzív fotó!http://www.life.hu/kult/20160111-vajna-timi-megkornyekezte-a-legdogosebb-macsot-gerard-butlert-a-golden-globe-on.htmlAz egyik legdögösebb hollywoodi színészt környékezte meg a Golden Globe-díjátadón Vajna Timi, aki exkluzív képet készített Gerard Butlerrel a Life.hu olvasóinak. KultOrigoTörténelmi pillanat! Ferenc pápa elkészítette élete első szelfijét?http://www.life.hu/kult/20151215-ferenc-papa-elkeszitette-elso-szelfijet-elbuvolo-foto.htmlMinden idők legújítóbb szellemű egyházi vezetője, Ferenc pápa ezúttal is úttörő szerepet vállalt: ha minden igaz, elkészítette élete első szelfijét. Kult--Guessous Majda Mária : „A népzene által ma is sokat tanulhatunk a nőiességről”http://www.life.hu/kult/20151201-guessous-majda-maria-nepdalenekes-szerint-a-nepdalok-az-eletrol-tanitanak.htmlŐsi bölcsességeikkel a népdalok rengeteget taníthatnak még a modern nőknek is puhaságról, pajkosságról, vagy éppen az egyik legfontosabb tudásról: a bennünk lévő nő ösztönös, gyógyító jelenlétéről – legalábbis Guessous Majda Mária, Junior Prima Díjas népdalénekes szerint, aki kontinenseket és kultúrákat átszelve kalandozik, hogy ezt a tudást a zene nyelvén átszűrje magán, és továbbadja. Kult--Fődíjat nyert Franciaországban a Liza, a rókatündérhttp://www.life.hu/kult/20151216-fodijat-nyert-franciaorszagban-a-liza-a-rokatunder.htmlUjj Mészáros Károly Liza, a rókatündér című filmje nyerte a fődíjat az európai filmek Essonne-ban megrendezett fesztiválján. A filmnek ez a huszadik nemzetközi fesztiváldíja - közölte a Magyar Filmunió. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.