Talán Attila lenyűgözte a külföldi tehetségkutató zsűrijét

Forrás: Facebook / Talán Attila -
Bon Jovi tehetségkutató Talán Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán Attilát a Megasztár színpadáról ismerhetjük, ám nemrég Németország egyik tehetségkutatójában, a Deutsch­land Sucht den Su­perstar-ban is megcsillogtatta tudását, ráadásul továbbjutott.

Az énekes családja Németországban él, és egy régi álma teljesült azzal, hogy a tehetségkutató színpadára állhatott. A hétvégén pedig tovább is jutott, mentora pedig nem más, mint

a Modern Talking egyik tagja, Dieter Bohlen.

Attila azért választotta őt, mert Bohlen a zsűri elnöke, egyben a legrégibb zsűritag is, nem is volt kérdés, hogy azt szeretné, ő mentorálja.

Forrás: Facebook / Talán Attila

Nem is döntött rosszul, ugyanis Bohlen szavazata juttatta tovább. Az énekes Bon Jovi egyik dalát adta elő, és két igennel mehetett tovább, ez előadást itt nézheti meg.

Penelope Cruz hamarosan Budapesten forgathttp://www.life.hu/kult/20160202-penelope-cruz-februarban-budapestre-jon.htmlMi a közös az alábbi színészekben: Charlize Theron, Keira Knightley, Ryan Gosling, Harrison Ford és Penelopé Cruz? Olvass tovább, ha szabad a gazda! KultAFPFilmkritika: A szobahttp://www.life.hu/kult/20160201-filmkritika-a-szoba.htmlMilyen lenne, ha először ötévesen éreznéd a szelet az arcodon? Istók Levente kritikája. Kult--Boldog szülinapot, Justin Timberlake!http://www.life.hu/kult/20160131-ma-van-justin-timberlake-35-szuletesnapja.htmlA Mickey Mouse Clubból indult, mára a világ egyik legkeresettebb előadója lett. Bár 'N Sync-es éveit jobb lenne kitörölni a kollektív emlékezetből, 35 éves korára végre igazi férfi lett belőle. KultOrigoA Forrest Gump 5 legmeghatóbb idézetehttp://www.life.hu/kult/20160131-5-idezet-a-forrest-gump-cimu-filmbol.htmlWinston Groom regényének filmadaptációja a kilencvenes évek egyik legnagyobb sikerfilmje volt. A szerethetően együgyű főhőse, Forrest Gump, számos örökérvényű bölcsességet hagyott az utókorra, az alábbiakban ezekből szemezgettünk. KultAFPHogyan szeressünk jól? Segítünk a válaszban! http://www.life.hu/kult/20160129-kulturalis-programajanlo-januar-28-31.htmlA hétvége akkor a legjobb, ha a lazítás jegyében telik. Ha érdekelnek az emberi lélek legmélyebb bugyrai, vagy szívesen röhögnél másfél órán keresztül Robert De Niro obszcén poénjain, itt a helyed! Vedd elő a naptárad, és válogass kedvedre a lehetőségek között. KultThinkstockFilmkritika: Saul fia - magyar suttogások szűrődnek ki a bábeli zűrzavarbólhttp://www.life.hu/kult/20160122-filmkritika-saul-fia-cannes-nagydijas-golden-globe-dijas-film-amit-oscar-dijra-is-jeloltek.htmlEmber az embertelenségben. Istók Levente kritikája. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.