Óriásit hibázott Kurt Russell: Kiakadtak az internetezők!

forgatás Aljas nyolcas Quentin Tarantino múzeum gitár Kurt Russell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tarantino legújabb filmjében egy pótolhatatlan, antik hangszer is használhatatlanná vált. A fejvadászt játszó Kurt Russell nagy lelkesedésében ripityára tört egy gitárt, mely már több mint 145 éves volt, és a Martin Guitar Múzeum adott kölcsön. 

A forgatáson mindenki ledöbbent, a sarokban ülő Quentin Tarantino arca viszont alig látható mosolyra görbült. A múzeum igazgatójában azonban teljesen más érzések kavarogtak. A baleset következtében egyetlen filmes produkciónak nem kölcsönöznek hangszereket a jövőben - írja az Origo.

Kurt Russell töri a gitárt az Aljas nyolcasban Forrás: Fórum Hungary

A múzeum visszakapta a gitár darabkáit, de kiderült, hogy a hangszert már nem lehet megjavítani. "Nem hiszem, hogy ezt bármivel jóvá lehet tenni. Megkaptuk a biztosításból szereplő összeget, de ez nem a pénzről szól. Ez az amerikai zenetörténet ápolásáról, zenei örökségünk megőrzéséről szól" - tette hozzá a múzeumigazgató. A kommentelők az eset óta kemény kritikákat fogalmaztak meg a színésszel szemben, és nem értik, hogy miért nem volt tekintettel az antik hangszerre.

A 12 legjobb idézet a szerelemről http://www.life.hu/kult/20160107-a-12-legjobb-idezet-a-szerelemrol-szerelemes-filmekbol.htmlÖsszebújós, romantikus filmek telis tele alapigazságokkal a szerelemről. Íme, a mi kedvenceink - természetesen a teljesség igénye nélkül. Kult--Fantasztikusan néz ki Győrfi Pál feleségehttp://www.life.hu/kult/20160206-fantasztikusan-fest-a-shakespeare-estelyen-gyorfi-pal-felesege.htmlAhogy már írtunk róla, Győrfi Pál nagy operarajongó, így természetesen ő is megjelent a Shakespeare Estélyen. A mentőszolgálat szóvivőjét felesége kísérte el, akitől leesett az állunk: igazi bombanő. KultOrigoA Trónok harca szexi sztárjából ápolónő lett http://www.life.hu/kult/20160205-emilia-clarke-es-sam-claflin-egymasra-talaltak-a-filmvasznon-lebenult-ferfi-es-az-apoloja.htmlEmilia Clarke és Sam Claflin egy romantikus sztorival robban be hamarosan a mozivásznakra. Az előzetes láttán már most elmorzsoltunk néhány könnycseppet! Kult--Nézd meg az első képet az új Star Wars-filmből! http://www.life.hu/kult/20160205-itt-a-star-wars-legujabb-reszenek-elso-fotoja-a-csapat-mar-teljes-a-forgatasok-zajlanak.htmlA Csillagok háborúja hetedik része óriási sikerrel debütált az egész világon. A folytatás persze még várat magára, azonban az első beharangozó fotó már meg is érkezett. Kult--5 elképesztő tény, amit nem tudtál Operaházrólhttp://www.life.hu/kult/20160203-5-erdekesseg-amit-nem-tudtal-az-operahazrol.htmlTudtad, hogy az Operaház megnyitóján hatalmas botrány volt? És azt, hogy a II. világháború alatt óvóhellyé alakították az épület pincerendszerét? Vagy azt, hogy az Operaház legnagyobb csillára több, mint 2 tonnás? Íme, 5 érdekesség, amit még biztosan nem hallottál Magyrország egyik legpatinásabb épületének történetéről! KultOrigoNézd meg mangahősként a Harry Potter szereplőit http://www.life.hu/kult/20160203-harry-potter-karakterek-mangakent-nezd-meg-ront-pici-orral-es-nagy-labakkal-foto.htmlJ. K. Rowling fantasykönyveit egyszerűen imádják Japánban, ezért mostantól a rajongók több módon is megismerhetik Harry és varázslótársai kalandjait. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.