Készül A szürke ötven árnyalata folytatása, azaz A sötét ötven árnyalata, ami egy igazán izgalmas szerelmi háromszöggel kecsegtet. Már azt is találgatják, hogy ki állhat majd a szerelmesek közé.

A Variety szerint megvan, hogy ki bonyolítja majd a szerelmesek életét, és ki az, aki akár véget is vethet Anastasia Steele és Christian Grey szadomazo kapcsolatának.

A szürke ötven árnyalatának folytatása ugyanis arról szól, hogy Anastasia elhagyja Grey-t, és eldönti, hogy az újságírói karrierjére összpontosít, ám nem tudja elfelejteni a milliárdos szerelmét, és új főnöke egyre agresszívebb közeledésével is meg kell küzdenie.

Vajon ki lesz a főnök?  

Állítólag a Sebész című sorozatból ismert Eric Johnson játszhatja el Anastasia új főnökét egy seattle-i könykiadónál. Johnson-t már ismerhettük az 1994-es Szenvedélyek vihara című filmből, ő játszotta el Brad Pitt karakterének gyerekkori verzióját, de a Robbanékony tinédzser című drámában is találkozhattunk vele. 

Eric Johnson A sebész című sorozatbanForrás: HBO

A második részben egyébként ismét Dakota Johnsont és Jamie Dornant láthatjuk majd a két főszerepben, a férfi domináját Kim Basinger alakítja majd, de a folytatásra még várnunk kell, ugyanis 2017 februárjában kerül majd a mozikba.