18 millót kapott egy rajongó Marilyn Monroe fotóiért

fénykép fotó színésznő rajongó Marilyn Monroe Hollywood millió New York követés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elárverezték a néhai hollywoodi színésznő fényképeit, amelyeket egy James Collins nevű rajongó készített róla New Yorkban. 

66 ezer amerikai dollár, vagyis körülbelül 18,5 millió forintnak megfelelő összegért került kalapács alá James Collins fényképgyűjteménye rajongása tárgyáról, Marilyn Monroe-ról - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP

Collins, akinek fotóit a dallasi Heritage Auctions aukciósházban árverezték el, egyike volt a Monroe Six nevű rajongói körnek, akik megszállottan követték Marilyn Monroe minden lépését. Az immár 78 éves férfi, aki még tinédzser volt a fotók születésekor, képei a világhírű színésznő New York-i látogatása során készültek valamikor az ötvenes években.

A sosem látott fotók néhány darabját ide kattintva nézheted meg!

10 tény, amit nem tud­tál Marilyn Monroe-ról

Milliók rajongtak, sőt rajonganak még ma is érte, az igazi Marilynről, vagyis Norma Jeane-ről mégis szinte semmit nem tudnak az emberek. Következzen itt 10 olyan érdekesség, amelyet minden Marily Monroe-rajongónak tudnia kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.