Jót tesz az online kommunikáció a párkapcsolatoknak?

Forrás: Thinkstock -
zene kulturális programajánló kultúra hétvége koncert programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a március, itt a tavasz, bár az időjárás még nem ezt mutatja. Ne hagyd, hogy ez kedvedet szegje, és vegyél részt a legjobb hétvégi programokon. Tudj meg mindent a párkapcsolatokról, bulizz a legjobb zenékre, vagy kóstold végig a világ leghíresebb borait!

1. Párkapcsolatok: alkalmazás vagy alkalmazkodás?
Be Smart Klub - H13 Fejlesztési Központ
Március 7.

Mindenki járt már úgy, hogy párja, vagy akivel épp ismerkedik, nem vette fel a telefont, nem válaszolt azonnal egy-egy SMS-re, Messenger-üzenetre. Mire gondolunk egyből? – Hát persze, hogy a legrosszabbra - „Baj érte, megcsal a szemét, megunt, nem tetszem neki...” Képesek vagyunk egész nap telefonunkat szuggerálni a válaszra várva.
Akkor most mi a teendő? Jót tesz-e az online kommunikáció a kapcsolatoknak? Szükség van-e arra, hogy állandóan rendelkezésre álljunk virtuálisan?
Kozma-Vízkeleti Dániel család- és párterapeuta nap mint nap találkozik hasonló problémákkal. Előadásában mesél tapasztalatairól, kapcsolati problémákról, és azok megoldásáról is. Látogass el a H13 Fejlesztési Központba, és tanulj meg mindent a párkapcsolatokról!

Forrás: Thinkstock

2. Budapest Wine Show
Március 3-5.
Corinthia Hotel

A leghíresebb borászok, borszakértők érkeznek Budapestre március első hetében. 160 kiállító több mint 1000 borát kóstolhatod meg egyetlen napijeggyel.
A világ minden tájáról érkező neves előadók és megismételhetetlen borsorok, mindez impozáns termekben. Irány kóstolni!

Forrás: Thinkstock

3. Marina and the Diamonds
Március 3.
Akvárium Klub

Garantáltan fergeteges hangulat vár a különleges hangú görög énekesnő és bandája koncertjén.
A Szigetet is megjárt a Marina and the Diamonds ezúttal az Akvárium közönségét pörgeti fel.
Ráadásul a nagy sikerű Mary Popkids is fellép előttük.

Forrás: Facebook/MARINA AND THE DIAMONDS

4. Magyar Filmhét
Március 1-6.
Cinema City MOM Park

A Magyar Filmhéten 6 kategóriában összesen 270 film versenyez majd a Magyar Filmdíjért. Zsigmond Vilmosra emlékezve levetítik a Fekete Dáliát, számos fiatal alkotó filmjét is bemutatják versenyen kívül, lesz plakátkiállítás, szakmai és családi nap egyaránt.
Tájékozódj az esemény Facebook-oldaláról, és válaszd ki, melyik filmeket nézed meg.

A többszörös díjnyertes Szerdai gyerek című filmet is vetítik majd a Magyar Filmhéten Forrás: Youtube

5. ConstantSwing electro swing parti
Március 11.
Glob Royal Rock & Blues Club

A ConstantSwing electro swing partijának lényege, hogy összehozza az electro swing és tradicionális swing kedvelőit. A zenei választék éppen ezért nem csak a modern elektromos számokból áll, hanem vannak köztük igazi klasszikusok is. Ennek megfelelően szeretjük táncra is bátorítani az embereket, függetlenül attól, hogy tanultak-e táncolni előzőleg vagy sem, a lényeg az, hogy jól érezzük magunkat. Ezt elősegíti a dress code is, ami természetesen nem követeli meg a 20-as, 30-as évekbeli korhű ruházkodást, de egy adott szintű eleganciát feltételez, ezzel is emelve az esemény fényét.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.