Kezdődjék a buliszezon! Íme, a legpörgősebb programok

buli futok2016 színház kultúra koncert Majka programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jó idő közeledtével egyre többen vágnak neki bátrabban az éjszakának, hiszen nem kell minimum három pulóverrel szaladgálnunk. Számtalan parti vár téged a következő napokban, melyeket kár lenne kihagyni! Sport, színház, és koncert is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

PONT Nyitóhétvége

PONT

Március 31. - Április 4.

Téged is vár Budapest egyik legjobb bulija! A PONT Nyitóhétvégéjén 4 napon keresztül szuper fellépőkkel és partikkal várnak a szervezők, melyet kár lenne kihagyni. Sörbongozhatsz, a város legnagyobb partiarcaival vegyülhetsz, és megmutathatod a rúdtánc tudásodat, miközben a legmenőbb DJ-k zenélnek. Ráadásul mindezt teljesen igyen! Szedd össze a barátaidat, és irány az éjszaka!

Forrás: Facebook/PONT

Legyél Te a Generali Gyerek Sziget plakáttevezője!

2016. március 21.

Részletek itt!

Immár 15. alkalommal várja ingyenes programkavalkádjával a kicsiket és nagyokat a Gyerek Sziget a júniusi hétvégéken, a Hajógyári-szigeten. Az idei Generali Gyerek Szigetnek már a plakátja is rendhagyóan készül: rajzpályázat útján, a nyertes pályamű hirdeti majd a népszerű programsorozatot. Hamarosan itt a nyár, amikor júniusban a családok aprja s nagyja tölti a hétvégéket a Gyerek Sziget kínálta programokon. A szervezők addig is alkotásra buzdítják a gyermekeket: pályázatot hirdetnek, melyre 6-14 éves korú ifjak rajzait várják. Pályázni lehet csoportosan, egyénileg, osztállyal vagy barátokkal, a lényeg, hogy minél több színes alkotás szülessen. A legjobb művek a 2016-os Generali Gyerek Sziget plakátjain köszönnek majd vissza. A plakátpályázatra március 31-ig várják a gyermekek terveit.

Forrás: Thinkstock

Vivicittá Városvédő Futás

Április 16 – 17.

Margitsziget nagyrét

Szeresd a várost 2016-ban is! Csatlakozz a városvédő futáshoz, a tavasz legnagyobb szabadidősport eseményéhez! Egész hétvégés ünnep az egész családnak, szombaton a rövidebb, vasárnap a hosszabb távok szerelmesei indulhatnak. A Vivicittá jelentése: éljen a város, szeresd a várost! Gyere el és ünnepeld te is Budapestet a főváros legszebb útjain futva egy csodaszép tavaszi napon!

Részletek: http://www.futanet.hu/cikk/31-vivicitta-varosvedo-futas-2016

Forrás: Thinkstock

Virgine Brunelle: Átkozottul című darab

Március 24-25.

Trafó Kortárs Művészetek Háza

Március 24-25-én a montreali tánc egyik legígéretesebb alkotója, Virgine Brunelle Átkozottul című darabja lesz látható nálunk. Szexuális kalandok szerelem helyett, kétség és kívánás a kezdeti vonzalomtól a megszállottságig - mindez egy extázist és brutalitást ötvöző táncelőadásban. Az előadás egy szerelmi háromszöget mutat be mindennel, ami vele jár: nyers erőszak, elsöprő szenvedély, eszeveszett vonzalom és lírai érzékenység egyaránt szerepet kap a produkcióban.

Forrás: Trafó - House of Contemporary Arts

MAJKA & CURTIS LIVE

Akvárium Klub

Április 14.

A csapat először lép fel az Akvárium Klub színpadán, így a rajongók még fergetegesebb bulira számíthatnak! Majka és Curtis igazán pörgős koncerttel várja a közönséget, melyet kár lenne kihagyni. Szedd össze a barátokat, vár rátok egy király koncert!

Fotó: msArt by Mónus Anikó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.