A jó idő közeledtével egyre többen vágnak neki bátrabban az éjszakának, hiszen nem kell minimum három pulóverrel szaladgálnunk. Számtalan parti vár téged a következő napokban, melyeket kár lenne kihagyni! Sport, színház, és koncert is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

PONT Nyitóhétvége

PONT

Március 31. - Április 4.

Téged is vár Budapest egyik legjobb bulija! A PONT Nyitóhétvégéjén 4 napon keresztül szuper fellépőkkel és partikkal várnak a szervezők, melyet kár lenne kihagyni. Sörbongozhatsz, a város legnagyobb partiarcaival vegyülhetsz, és megmutathatod a rúdtánc tudásodat, miközben a legmenőbb DJ-k zenélnek. Ráadásul mindezt teljesen igyen! Szedd össze a barátaidat, és irány az éjszaka!

Forrás: Facebook/PONT

Legyél Te a Generali Gyerek Sziget plakáttevezője!

2016. március 21.

Részletek itt

Immár 15. alkalommal várja ingyenes programkavalkádjával a kicsiket és nagyokat a Gyerek Sziget a júniusi hétvégéken, a Hajógyári-szigeten. Az idei Generali Gyerek Szigetnek már a plakátja is rendhagyóan készül: rajzpályázat útján, a nyertes pályamű hirdeti majd a népszerű programsorozatot. Hamarosan itt a nyár, amikor júniusban a családok aprja s nagyja tölti a hétvégéket a Gyerek Sziget kínálta programokon. A szervezők addig is alkotásra buzdítják a gyermekeket: pályázatot hirdetnek, melyre 6-14 éves korú ifjak rajzait várják. Pályázni lehet csoportosan, egyénileg, osztállyal vagy barátokkal, a lényeg, hogy minél több színes alkotás szülessen. A legjobb művek a 2016-os Generali Gyerek Sziget plakátjain köszönnek majd vissza. A plakátpályázatra március 31-ig várják a gyermekek terveit.

Forrás: Thinkstock

Vivicittá Városvédő Futás

Április 16 – 17.

Margitsziget nagyrét

Szeresd a várost 2016-ban is! Csatlakozz a városvédő futáshoz, a tavasz legnagyobb szabadidősport eseményéhez! Egész hétvégés ünnep az egész családnak, szombaton a rövidebb, vasárnap a hosszabb távok szerelmesei indulhatnak. A Vivicittá jelentése: éljen a város, szeresd a várost! Gyere el és ünnepeld te is Budapestet a főváros legszebb útjain futva egy csodaszép tavaszi napon!

Részletek: http://www.futanet.hu/cikk/31-vivicitta-varosvedo-futas-2016

Forrás: Thinkstock

Virgine Brunelle: Átkozottul című darab

Március 24-25.

Trafó Kortárs Művészetek Háza

Március 24-25-én a montreali tánc egyik legígéretesebb alkotója, Virgine Brunelle Átkozottul című darabja lesz látható nálunk. Szexuális kalandok szerelem helyett, kétség és kívánás a kezdeti vonzalomtól a megszállottságig - mindez egy extázist és brutalitást ötvöző táncelőadásban. Az előadás egy szerelmi háromszöget mutat be mindennel, ami vele jár: nyers erőszak, elsöprő szenvedély, eszeveszett vonzalom és lírai érzékenység egyaránt szerepet kap a produkcióban. 

Forrás: Trafó - House of Contemporary Arts

MAJKA & CURTIS LIVE

Akvárium Klub

Április 14.

A csapat először lép fel az Akvárium Klub színpadán, így a rajongók még fergetegesebb bulira számíthatnak! Majka és Curtis igazán pörgős koncerttel várja a közönséget, melyet kár lenne kihagyni. Szedd össze a barátokat, vár rátok egy király koncert! 

Fotó: msArt by Mónus Anikó