Már 20 éve: Ennyi ideje vették fel a Spice Girls mindent elsöprő slágerének klipjét

Forrás: Instagram/Geri Halliwell -
Geri Halliwell Spice Girls évforduló klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már két évtized is eltelt azóta, hogy a lánybanda rögzítette a mára már ikonikussá vált Wannabe című szám videóját! Geri Halliwell megemlékezett a történelmi pillanatról.

A Spice Girls rajongói azonnal birtokba vették Geri Halliwell Instagram-oldalát, az énekesnő ugyanis egy kedves képpel ünnepelte meg a huszadik évfordulót. Két évtizeddel ezelőtt vették fel ugyanis a hatalmas hírnevet hozó slágerük klipjét.

Forrás: Instagram/Geri Halliwell

A rajongók szinte el sem akarták hinni, hogy már ennyi év telt el azóta, de ami igaz, az igaz. Ha szerencsések lesznek, akkor még láthatják egyszer a bandát valamilyen formában, hiszen tervezik az összeállást a kerek évforduló alkalmából. Ugyan Victoria Beckham nem igazán szeretne csatlakozni a csapathoz. Vele, vagy nélküle, de biztosan készülnek valamire a lányok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.