A Sziget Fesztivál idén is különlegesebbnél különlegesebb programokkal várja a koncertek és különleges élmények rajongóit. Íme, a legextrémebbek!

A Telekom Buddy Guide-ok a Telekom Buddyt idén is a nyakukba kapják, és nekik köszönhetően, otthon vagy a munkahelyeden is nyomon követheted a sziget történéseit. A tavalyi fesztiválokról ismert jópofa Buddy arca egy interaktív képernyő, amely kamera is egyben. 

A vicces figurát életre keltő guide 4G hálózaton közvetíti a fesztivál eseményeit. 

Fotó: Adrián Zoltán/Origo

Ha bejelentkezel a www.telekombuddy.hu online felületen, egyenesen a Buddyban találhatod magad, és irányíthatod Buddy Guide-ot, ismerkedhetsz a fesztiválozókkal, vagy akár az első sorból élvezheted a koncerteket. Az oldal látogatói élő streamen követhetik az eseményeket a fesztiválnapokon délután 5 és 9 között.

Pénteken és szombaton 14 és 18 óra között, a Sziget Recycling centereknél várja a vállalkozó kedvű fesztiválozókat Nagy Ákos súlyemelő-világbajnok, aki háromszor képviselte Magyarországot a The World's Strongest Man versenyén és 2016-ban minden idők legjobb magyar erősember-eredményét elérve a 6. helyen zárt az Arnold Classic Africa profi erősember mezőnyében. Azok a fesztiválozók, akik vállalják, hogy Nagy Ákos felemelje őket, jegyet nyerhetnek a jövő évi Sziget Fesztiválra. 

A magasba emelésről készült képet #nemnehéz hashtaggel és a „Nem nehéz a környezetvédelem, és én sem vagyok az” szöveggel kell feltölteni a Facebookra, valamint lájkolni kell a Nem nehéz Facebook-oldalát.

Forrás: Facebook/Nagy Ákos

„Örülök, hogy a szervezők megtaláltak ezzel a felkéréssel, és én is hozzájárulhatok a jó ügyhöz. A környezetvédelmet és a környezetre való odafigyelést magam is fontosnak tartom, igyekszem a hétköznapok során is így élni” – monda Nagy Ákos súlyemelő-világbajnok. 

A házasságkötő sátor idén is várja a spontán esküvésre áhítozókat. Itt kötöttségek nélkül jegyezheted el magad az örök Sziget-szerelemre.  A bulizás közben bármikor gondolhatsz egyet, és életed választottjával átélhetitek a házasságkötés legviccesebb pillanatait. 

Forrás: sziget.hu

A spontán esküvő nagy divat a fesztiválon, hiszen itt semmi nem szabhat határt az érzelmeknek.

A Ji Csing labirintus helyszínén a Ji Csing ősi kínai jóskönyv eszmeiségét ismerheted meg. A Ji Csingben, azaz a Változások Könyvében felsorolt 64 hatvonalas ősi jel mindegyike két trigramból áll. A bejáratnál kidobott ősjelek alapján egyéni szellemi utazásban lehet részed, amely során a Pa Kua – a nyolc trigram – megszemélyesítői látnak el tanácsokkal. 

Forrás: sziget.hu

Az ArtZone, a Sziget művészeti és egyben legvarázslatosabb helyszíne. 

A legmenőbb művészeti sulik, csoportosulások, galériák és a legtrendibb dizájnerek várnak téged. 

Forrás: sziget.hu

Lehetsz Leonardo, de az sem gond, ha nem láttál még se varrógépet, se ecsetet, és nem tudod, a nejlonzacskóból hogyan lesz majd ékszered – itt biztosan megtalálod azt, ami a legjobban kikapcsol és szórakoztat! 

A Sziget múltidéző házi vidámparkja, a Vándor Vurstli változatlan jókedvvel és varázslatos játékokkal vár idén, ha szeretnél elvarázsolódni egy kis időre. 

Forrás: sziget.hu

Vásári mutatványok és szemfényvesztések színes kavalkádjából épül fel a több napon át tartó káprázat, a jelen lévő úri közönség szórakoztatására. 

A Luminárium egy varázslatos helyszín, ahol alámerülhetsz egy színes álomvilágba. Távol a fesztivál zajától, rövid időre egy hatalmas színorgiában érezheted magad,  ahol nyugodtan relaxálhatsz, nézelődhetsz, és élvezheted a fényfürdőt. 

Forrás: sziget.hu

A főszerep a – részben – fényáteresztő falakon átszűrődő színes fények játékáé. Az „épület” különleges műanyag fóliákból, kézi munkával készült, a levegő kellemesen simogató áramlását speciális légbefúvók biztosítják.