házasságkötés luminárium cirkusz erőember őrült programok extrém Telekom Buddy Guide fesztiválok2016 Telekom Buddy fesztiválok 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sziget Fesztivál idén is különlegesebbnél különlegesebb programokkal várja a koncertek és különleges élmények rajongóit. Íme, a legextrémebbek!

A Telekom Buddy Guide-ok a Telekom Buddyt idén is a nyakukba kapják, és nekik köszönhetően, otthon vagy a munkahelyeden is nyomon követheted a sziget történéseit. A tavalyi fesztiválokról ismert jópofa Buddy arca egy interaktív képernyő, amely kamera is egyben.

A vicces figurát életre keltő guide 4G hálózaton közvetíti a fesztivál eseményeit.

Fotó: Adrián Zoltán/Origo

Ha bejelentkezel a www.telekombuddy.hu online felületen, egyenesen a Buddyban találhatod magad, és irányíthatod Buddy Guide-ot, ismerkedhetsz a fesztiválozókkal, vagy akár az első sorból élvezheted a koncerteket. Az oldal látogatói élő streamen követhetik az eseményeket a fesztiválnapokon délután 5 és 9 között.

Pénteken és szombaton 14 és 18 óra között, a Sziget Recycling centereknél várja a vállalkozó kedvű fesztiválozókat Nagy Ákos súlyemelő-világbajnok, aki háromszor képviselte Magyarországot a The World's Strongest Man versenyén és 2016-ban minden idők legjobb magyar erősember-eredményét elérve a 6. helyen zárt az Arnold Classic Africa profi erősember mezőnyében.

Azok a fesztiválozók, akik vállalják, hogy Nagy Ákos felemelje őket, jegyet nyerhetnek a jövő évi Sziget Fesztiválra.

A magasba emelésről készült képet #nemnehéz hashtaggel és a „Nem nehéz a környezetvédelem, és én sem vagyok az” szöveggel kell feltölteni a Facebookra, valamint lájkolni kell a Nem nehéz Facebook-oldalát.

Forrás: Facebook/Nagy Ákos

„Örülök, hogy a szervezők megtaláltak ezzel a felkéréssel, és én is hozzájárulhatok a jó ügyhöz. A környezetvédelmet és a környezetre való odafigyelést magam is fontosnak tartom, igyekszem a hétköznapok során is így élni” – monda Nagy Ákos súlyemelő-világbajnok.

A házasságkötő sátor idén is várja a spontán esküvésre áhítozókat. Itt kötöttségek nélkül jegyezheted el magad az örök Sziget-szerelemre.

A bulizás közben bármikor gondolhatsz egyet, és életed választottjával átélhetitek a házasságkötés legviccesebb pillanatait.

Forrás: sziget.hu

A spontán esküvő nagy divat a fesztiválon, hiszen itt semmi nem szabhat határt az érzelmeknek.

A Ji Csing labirintus helyszínén a Ji Csing ősi kínai jóskönyv eszmeiségét ismerheted meg. A Ji Csingben, azaz a Változások Könyvében felsorolt 64 hatvonalas ősi jel mindegyike két trigramból áll. A bejáratnál kidobott

ősjelek alapján egyéni szellemi utazásban lehet részed,

amely során a Pa Kua – a nyolc trigram – megszemélyesítői látnak el tanácsokkal.

Forrás: sziget.hu

Az ArtZone, a Sziget művészeti és egyben legvarázslatosabb helyszíne.

A legmenőbb művészeti sulik, csoportosulások, galériák és a legtrendibb dizájnerek várnak téged.

Forrás: sziget.hu

Lehetsz Leonardo, de az sem gond, ha nem láttál még se varrógépet, se ecsetet, és nem tudod, a nejlonzacskóból hogyan lesz majd ékszered – itt biztosan megtalálod azt, ami a legjobban kikapcsol és szórakoztat!

A Sziget múltidéző házi vidámparkja, a Vándor Vurstli változatlan jókedvvel és varázslatos játékokkal vár idén,

ha szeretnél elvarázsolódni egy kis időre.

Forrás: sziget.hu

Vásári mutatványok és szemfényvesztések színes kavalkádjából épül fel a több napon át tartó káprázat, a jelen lévő úri közönség szórakoztatására.

A Luminárium egy varázslatos helyszín, ahol alámerülhetsz egy színes álomvilágba.

Távol a fesztivál zajától, rövid időre egy hatalmas színorgiában érezheted magad,

ahol nyugodtan relaxálhatsz, nézelődhetsz, és élvezheted a fényfürdőt.

Forrás: sziget.hu

A főszerep a – részben – fényáteresztő falakon átszűrődő színes fények játékáé. Az „épület” különleges műanyag fóliákból, kézi munkával készült, a levegő kellemesen simogató áramlását speciális légbefúvók biztosítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.