Fél órával később kezdte meg a Szigeten koncertjét Rihanna

Forrás: AFP/Christopher Polk -
Rihanna Sziget 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz óra után kezdődött el a Sziget legtöbbeket érdeklő fellépőjének Rihannának a koncertje. Az énekesnőállítólag pontosan tudta, a rendezvény szabadtéri koncertjeinek 11 órakor véget kell érniük a hangerő-szabályozások miatt.

A fellépést egyébként annyian (80 ezren) várták, hogy konkrétan még a fákon is lógtak az emberek.

Forrás: Origo

Biztosan sokan maradandó élménnyel távoztak, de a Facebookon már csütörtökön éjszaka is rengeteg elégedetlenkedő kommentet lehetett olvasni, és a késés csak az egyik ok volt. Sokan arról számoltak be, a barbadosi énekesnő nem csinált elég nagy show-t.

Te ott voltál Rihanna koncertjén?

Forrás: AFP/Christopher Polk

Less be Rihanna öltözőjébe. Ő ezeket kérte a Szigetre.

150 éves a budapesti állatkerthttp://www.life.hu/kult/20160807-150-eves-a-budapesti-allatkert-akkor-unnepelyes-megnyito-fontos-tarsasagi-esemeny-volt-a-varos.htmlSzázötven éve, 1866. augusztus 9-én nyílt meg Magyarország első állatkertje, a mai Fővárosi Állat- és Növénykert. KultOrigoSzínpadra vitték Szász Emese olimpiai aranyáthttp://www.life.hu/kult/20160807-a-zalaegerszegi-csardaskiralyno-eloadasba-belecsempesztek-amikor-szombaton-este-szasz-emese.htmlA zalaegerszegi Csárdáskirálynő előadásba belecsempészték, amikor szombaton este Szász Emese megszerezte hazánk első aranyérmét a riói olimpián. Kult--Megérkezett Rio de Janeiro államba az olimpiai lánghttp://www.life.hu/kult/20160730-megerkezett-rio-de-janeiro-allamba-az-olimpiai-lang-adta-hirul-a-nemzetkozi-olimpiai-bizottsag.htmlMegérkezett a Rio de Janeiro államban lévő Paratyba az olimpiai láng - adta hírül a Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalos honlapja. KultAFPÍgy érezheted magad egész nap Brazíliábanhttp://www.life.hu/kult/20160730-igy-erezheted-magad-egesz-nap-braziliaban-az-idei-nyari-olimpiai-jatekok-orszagaban.htmlA dolgos munkanapokat nyáron talán még nehezebb elviselni, mint a többi évszakban. A szikrázó napsütés, a kellemes meleg az iroda falain kívülre, messzi tájakra csábíthat: egy homokos tengerpartra a pálmafák alá, vagy akár egy izgalmas nyári utazásra. A legtöbbeknek a mindennapi rutinban sajnos csak az álmodozás marad, de íme, néhány tipp a hétköznapokra, amelyektől egész nap Brazíliában, az idei nyári olimpiai játékok országában érezheted magad. KultOrigoMegvan, mitől lehet még gyönyörűbb a női test - Fantasztikus fotókhttp://www.life.hu/kult/20160625-madridi-szekhelyu-spanyol-fenykepesz-emilio-jimenez-lenyugozo-vizualis-kompoziciokat-keszit.htmlMadridi székhelyű spanyol fényképész Emilio Jiménez lenyűgöző vizuális kompozíciókat készít kamerájával. A világ oda van érte... KultOrigoForróságban forrónadrág - Szexi képek a VOLT-rólhttp://www.life.hu/kult/20160702-forrosagban-forronadrag-szexi-kepek-a-volt-rol.htmlNem csak az időjárás, a hangulat is forró Sopronban, a VOLT Fesztiválon. Nézd meg, hogy buliznak a csajok "alignadrágban"! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.