Exkluzív felvételek! Less be Rihanna öltözőjébe a Szigeten!

Forrás: AFP/Christopher Polk -
Rihanna énekesnő Gerendai Károly Sziget 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24. Sziget Fesztivál legnevesebb fellépője, a barbadosi Rihanna. Hogy milyen kívánságai voltak a Szigettől, illetve hogyan néz ki az öltözője? Az exkluzív felvételeket az alábbi videóban megmutatjuk. 
Banderas gáláján bulizott Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20160807-antonio-banderas-galajan-bulizott-vajna-timi.htmlArról már írtunk, hogy Vajna Timi Spanyolországban Marbellán múlatja az időt, ahol a Starlite Gala jótékonysági rendezvényen is részt vett, méghozzá világsztárok társaságában. TV + SztárokOrigoNézd meg Nagypál Krisztina győzelmi pillanatait a Miss Balatononhttp://www.life.hu/sztarok/20160807-nagypal-krisztina-gyozelmi-pillanatai-a-miss-balatonon.htmlAhogy megírtuk, Nagypál Krisztina lett Miss Balaton. A zsűri a sok szépség közül őt találta a legszebbnek. TV + Sztárok--28 éves lett Aleska Diamond - Így ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20160807-28-eves-lett-aleska-diamond.htmlAleska a partiról az Instagramra posztolt fotókat... TV + Sztárok--Színjáték csupán az X-Faktor válogatója? - Összeesküvés-elméletek az RTL tehetségkutatójárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160801-osszeeskuves-elmeletek-az-rtl-tehetsegkutatojarol-az-x-faktorrol.htmlEgy amatőr énekes szerint az RTL Klub máris szerződött valakivel az élő show-kra, pedig még csak a válogatók folynak. A csatorna reagált. TV + SztárokOrigoIsmét csúnyán megalázta Sebestyén Balázs Ördög Nórithttp://www.life.hu/sztarok/20160806-sebestyen-balazs-ordog-norit-alazta.htmlAzt nem tudni, hogy Sebestyén Balázs miért pikkel Ördög Nórára, de tény, minden alkalmat megragad, hogy beszóljon egykori kolléganőjének. Tavaly A Kocka kapcsán nyilatkozott Nóriról, korábban pedig azt fejtegette, hogy morális árulásnak tartja, ahogy Ördög az RTL Klubtól a TV2-höz igazolt. Nos, Balázs ezúttal sem tett lakatot a szájára. TV + SztárokOrigoÚjra távozott a Barátok köztből Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20160806-ujra-tavozott-a-baratok-koztbol-rekasi-karoly-bartha-zsolt-megformaloja.htmlSzerdán láthatták egy jó darabig utoljára a nézők a Barátok közt című sorozatban Rékasi Károlyt. A színész egészségi állapota miatt bizonytalan ideig nem forgat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.