Gerendai Károly a Rihanna-koncertről: "Komoly csalódás volt ez számunkra"

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Sziget Fesztivál koncert Rihanna Gerendai Károly énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megint megdőlt a Sziget látogatócsúcsa, idén ugyanis közel félmillióan voltak a fesztiválon, amely így több száz millió forintos nyereséget hozhat. Gerendai Károly szerint Rihanna nem playbackelt, de nem is biztos, hogy kellenek ilyen problémás sztárok a Szigetre. 

Az idei Sziget Fesztiválon - akárcsak tavaly - három teltházas nap volt, ám a látogatók száma jóval meghaladta a 2015-ös 441 ezret. A főszervező kitért a meglehetősen vegyes fogadtatású, és számos kritikát kapott Rihanna-koncertre is. Szerinte a jövőben jobban meggondolják majd, hogy kiket fognak elhívni Magyarországra.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Nem láttam a koncertet, de természetesen eljutottak hozzám a reakciók. Volt, akitől azt hallottam, hogy látta a Rihanna-turné néhány előző koncertjét is, és azok éppen olyanok voltak, mint a budapesti, tehát akik ismerik őt, azok számára nem volt meglepetés, amit a színpadon láttak.

Ha jól gondolom, most ezt sokkal kevésbé lehetett érezni, bár azt nem hiszem, hogy playbackelt volna.

Komoly csalódás volt ez számunkra, mert a fellépők általában igyekeznek kihasználni a rendelkezésükre álló időt, hiszen számukra is fontos referencia egy-egy ekkora koncert" - nyilatkozta Gerendai. A főszervező szerint a Rihanna-koncert tanulsága az lehet hogy a Szigeten nincs szükség minden áron ilyen problémás világsztárokra, akiknek a közönsége sem igazán passzol a Szigethez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.