Szeretőjénél érhette a halál Máté Pétert

Forrás: Youtube -
halál Máté Péter szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma 32 éve, hogy az ország elveszítette a rendkívül tehetséges zenészt, Máté Pétert, akit gyönyörű, szívhez szóló dalai halhatatlanná tettek. Máté Péter a két végén égette a gyertyát, és állítólag szeretőjénél érte a halál.

Nagy ember távozott közülünk 32 évvel ezelőtt, fájdalmasan fiatalon. Máté Péter 37 évesen hunyt el, de életében biztosan nem unatkozott. A zenész, mondhatni, két végén égette a gyertyát. Imádott szórakozni, bulizni, az alkoholt és a cigarettát sem vetette meg, ahogy a hölgytársaságot sem.

Forrás: Youtube

Felesége természetesen tudott nőügyeiről, egy évvel ezelőtti interjújában elmondta, milyen volt sztárfeleségként az élete. „Amennyire csak lehetett, kimaradtam a partikból. De nem is nagyon tudtam volna megoldani, hogy együtt eljárjunk otthonról esténként. Hová tettem volna a két gyereket?

Péter szerette a szórakozást, az életet, és én szeretetből sok mindent elnéztem neki.

A nőügyek és az éjszakázások ellenére azt mondtam, hogy amíg a család a legfontosabb számára, addig úgy csinálok, mint a három kismajom, aki nem lát, nem hall, nem beszél! Én jobban szerettem a civil életformát, a legközelebbi barátaink is mindig civilek voltak, illetve olyan zenészek, akik nem a reflektorfényben élnek” – mondta a Blikknek Máté Edit, aki láthatóan megbocsátotta Máté Péternek a kicsapongásait. A zenész napra pontosan 32 évvel ezelőtt hunyt el. Haláláról biztos információkat nem lehet tudni, több teória is született ezzel kapcsolatban, egyik ezek közül az, hogy a szeretőjénél töltötte életének utolsó napját.

Jack Nicholsontól Heath Ledgeren át Jared Letóig: Joker leghíresebb megformálóihttp://www.life.hu/kult/20160905-joker-leghiresebb-megformaloi.htmlA popkultúra legfélelmetesebb vigyorát és leghíresebb képregénygonoszát az idők során számos színész életre keltette már – az épp mozikban futó Suicide Squad egyik szereplőjeként most Jared Leto alakítja Jokert. Ennek apropóján utánanéztünk: kik voltak a nagy elődök, és kik lesznek az utódok? KultOrigoNatalie Portman teljesen megváltozott: oda a bájos pofi? http://www.life.hu/kult/20160908-natalie-portman-a-szineszno-jackie-kennedy-szerepevel-ujra-a-csucsra-torhet.htmlA Fekete hattyú színésznőjét a legendás Jackie Kennedyként láthatjuk viszont hamarosan a filmvásznon. Kult--Bridget Jones újra meghódítja a szíved: íme, a legjobb hétvégi programok http://www.life.hu/kult/20160908-kulturalis-programajanlo-mozi-szinhaz-kiallitas-szeptember-8-11.htmlMozi, színház és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a nyár véget ért, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigoGyilkos a vízben: a filmvászon leghíresebb cápás kalandjaihttp://www.life.hu/kult/20160905-a-zatony-cimu-film-kapcsan-osszegyujtottuk-a-capas-filmeket.htmlMár mozikban fut A zátony című film, amelyben a magányos (és persze bikinis) Blake Lively egyedül kénytelen megküzdeni az őt a kis tengeri sziklára űző nagy cápával – mi pedig megragadtuk a lehetőséget, és listára gyűjtöttük a mozivászon legemlékezetesebb kalandjait a félelmetes hátuszonnyal. Kult--Reviczky Gábor elbúcsúzik a Nemzeti Színház társulatátólhttp://www.life.hu/kult/20160906-reviczky-gabor-iden-elbucsuzik-a-nemzeti-szinhaz-tarsulatatol.htmlReviczky Gábor egészségügyi okokból döntött úgy, hogy inkább búcsút mond a Nemzeti Színház társulatának, és ősztől szabadúszóként folytatja. KultFotó: Mudra László - OrigoMa lenne 70 éves Freddie Mercuryhttp://www.life.hu/kult/20160905-ma-lenne-70-eves-freddie-mercury-45-evesen-hunyt-el.htmlFreddie Mercury karizmatikus és különleges előadó egyben dalszerző volt. A Queen énekeseként ismerte meg a világ pótolhatatlan, kivételes tehetségét, akitől fájdalmasan korán kellett megválnunk. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.