Ma 32 éve, hogy az ország elveszítette a rendkívül tehetséges zenészt, Máté Pétert, akit gyönyörű, szívhez szóló dalai halhatatlanná tettek. Máté Péter a két végén égette a gyertyát, és állítólag szeretőjénél érte a halál.

Nagy ember távozott közülünk 32 évvel ezelőtt, fájdalmasan fiatalon. Máté Péter 37 évesen hunyt el, de életében biztosan nem unatkozott. A zenész, mondhatni, két végén égette a gyertyát. Imádott szórakozni, bulizni, az alkoholt és a cigarettát sem vetette meg, ahogy a hölgytársaságot sem.

Forrás: Youtube

Felesége természetesen tudott nőügyeiről, egy évvel ezelőtti interjújában elmondta, milyen volt sztárfeleségként az élete. „Amennyire csak lehetett, kimaradtam a partikból. De nem is nagyon tudtam volna megoldani, hogy együtt eljárjunk otthonról esténként. Hová tettem volna a két gyereket? Péter szerette a szórakozást, az életet, és én szeretetből sok mindent elnéztem neki. A nőügyek és az éjszakázások ellenére azt mondtam, hogy amíg a család a legfontosabb számára, addig úgy csinálok, mint a három kismajom, aki nem lát, nem hall, nem beszél! Én jobban szerettem a civil életformát, a legközelebbi barátaink is mindig civilek voltak, illetve olyan zenészek, akik nem a reflektorfényben élnek” – mondta a Blikknek Máté Edit, aki láthatóan megbocsátotta Máté Péternek a kicsapongásait. A zenész napra pontosan 32 évvel ezelőtt hunyt el. Haláláról biztos információkat nem lehet tudni, több teória is született ezzel kapcsolatban, egyik ezek közül az, hogy a szeretőjénél töltötte életének utolsó napját.