A Linkin Park csapata üzent a magyar rajongóknak

videó koncert együttes banda Linkin Park
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországon első alkalommal lép fel az idén 20 éves amerikai rockzenekar, akik már egy rövid videóüzenetet is küldtek magyar közönségüknek.

A banda eddig több mint 60 millió lemezt adott el, emellett begyűjtöttek már 2 Grammy-díjat is. A VOLT Fesztivál a hivatalos Facebook-oldalán adta közre a hírt, miszerint a Linkin Park 2017. június 27-én lép majd színpadra. Több tízezres hazai közönség várja évek óta ezt a pillanatot, hiszen a VOLT kívánságlistáján szinte minden alkalommal ők az elsők. A zenekar már üzent is a rajongóknak, és a VOLT Fesztiválra készülőknek.

A videóban azt mondják, mindenkit szeretettel várnak, ami persze nem jelent ingyen jegyet és már alig várják, hogy fellépjenek Magyarországon.

Bejelentették, ki kapja az idei MTV EMA Globális Ikonja Díjathttp://www.life.hu/kult/20161101-bejelentettek-ki-kapja-az-idei-mtv-ema-globalis-ikonja-dijat-green-day.htmlKategóriajelöltként is indulnak, de az már biztos, hogy üres kézzel nem megy haza a banda Rotterdamból.KultOrigoMegelevenítette kisfia rajzait az apukahttp://www.life.hu/kult/20161025-az-apuka-valosagga-valtoztatta-a-kisfia-rajzait.htmlA hatéves Dom egyszerűen imád rajzolni, minden különleges állatot, amit elképzel, azt papírra veti. Az édesapja pedig úgy döntött, hogy kisfia összes rendkívüli elképzelését megvalósítja. KultOrigoFinom falatok és szakmai viták: vajon ki kerül ki győztesként? http://www.life.hu/kult/20161012-kulturalis-programajanlo-fluor-tomi-es-ettermek-hete-valassz-kedvedre.htmlMozi, színház és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a nyár véget ért, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. Kult--Micsoda megtiszteltetés! Halász Judit különleges szerepet kapott http://www.life.hu/kult/20161012-halasz-judit-jatssza-majd-ii-erzsebetet-uj-darab-a-rendezo-vallo-peter.htmlAz Audiencia az utóbbi évek egyik sikerdarabja a Broadway és a West End színházaiban, október 14-től pedig Magyarországon először a Pesti Színházban látható Halász Judit főszereplésével, a rendező Valló Péter. KultOrigoGyászhír: elhunyt A vasember rendezőjehttp://www.life.hu/kult/20161010-andrzej-wajda-oscar-dijas-lengyel-filmrendezo-90-eves-koraban-elhunyt.htmlA 90 éves Oscar-díjas művészt napok óta egy varsói kórházban ápolták, és mesterséges kómában tartották. Halálát végül tüdőelégtelenség okozta.KultThinkstockA Pesti Színházban köszöntötték II. Erzsébetethttp://www.life.hu/kult/20161008-a-pesti-szinhazban-koszontottek-ii-erzsebetet-jatszo-szuletesnapos-halasz-juditot-kollegai.htmlSzületésnapján köszöntötte a Vígszínház társulata Halász Juditot! A színésznő kollégáival épp az Audiencia című előadás jövő heti premierjére próbált, amelyben II. Erzsébetet alakítja – amikor a koronázási jelenet után megjelent a színpadon egy tortával a Víg igazgatója, Eszenyi Enikő és a darabban szereplő színészek.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.