Még egy gigasztár, The Weeknd ő is ott lesz az EMA gálán!

Forrás: AFP/Bryan Haraway -
EMA Rotterdam The Weeknd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb nagy nevet jelentett be az MTV, aki szintén ott lesz sok más előadk  mellett az EMA színpadán. A The Weeknd számaira is bulizhatnak majd Rotterdamban!

The Weeknd lett a legújabb bejelentett név, aki felléphet a 2016-os MTV Europe Awards gálán. A 26 éves énekes, olyan szupersztárokkal állhat majd színpadon, mint az idei Globális Ikon Díjat nyert Green Day, a OneRepublic, Zara Larsson, Bruno Mars és Lukas Graham. A The Weeknd Starboy című következő lemeze egyébként november 25-én kerül a boltok polcaira.

Forrás: AFP/Bryan Haraway

A The Weeknd nem csak fellépőként lesz jelen a gálán, hanem jelöltként is listázott. Ráadásul három kategóriában is esélyes: a Can't Feel My Face sláger énekese a Legjobb férfi előadó kategóriában jelölt, illetve a Starboy filmjével a Legjobb videó címért is versenyez, valamint a regionális díjra is esélyesnek tartják, ő a Legjobb kanadainak járó díj várományosa. Korábban már kétszer is jelölték az utóbbi kategóriában: 2013-ban és 2015-ben is versenyzett a díjért. Idén az MTV EMA gálája Hollandiában, Rotterdamban lesz, november 6-án. Olyan szupersztárok a jelöltek, mint Rihanna, Beyonce és Justin Bieber. A zenekarok közül pedig többek között a Coldplay és a Green Day is bízhat a rajongók szavazataiban.

!

Szavazz kedvenceidre ezen az oldalon november 5-ig, és kövesd a díjátadót november 6-án 21.00-kor az MTV és a VIVA-n eredeti nyelven, vagy nézd a feliratos ismétlést november 7-én 22.00-kor a VIVA-n, vagy 20.00-kor az MTV-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.