kultúra mozi Harry Potter Budapest programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, koncert és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a hőmérő higanyszála már a minuszokat súrolja, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

Budapesti Zsidó Filmfesztivál

November 17. - November 20.

Művész mozi

November 17-20. között a Művész mozi és a Kino ad helyet az 5. Budapesti Zsidó Filmfesztiválnak, amely a zsidó kultúrát bemutató nemzetközi filmtermés legjobbjait hozza Magyarországra az elmúlt évből.

Mozizz a barátaiddal Forrás: Dreamstime

Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás

November 18. - November 20.

Dürer Kert

Az esemény hazánkban a legnagyobb, játéktermi gépeket felvonultató nosztalgia kiállítás lesz és jóval túlmutat múzeumunkon. A szabad játékra állított, válogatott arcade videó játékokon és flippereken kívül az elmúlt évtizedek népszerű asztali videó és kvarcjátékait, számítógépeit is bemutatják.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/Pietro Scozzari

Cultivo & The Famous Grouse pres: BP Bar/Nightlife

November 24.

BRKLYN

Majdnem napra pontosan 4 éve indult útjára a Cultivo, így a novemberi eseményt egy alapvetően laza, de mégis véresen komoly témának, a budapesti éjszakai életnek, szórakozásnak és bárkultúrának szentelik.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Kondor83/Kondor83

Legendás állatok és megfigyelésük

Cinema City összes mozijában

Göthe Salmander professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik.

Till Attila filmjét hét díjjal jutalmazták http://www.life.hu/kult/20161114-till-attila-het-dijat-nyert-a-rendezo-egy-video-uzentben-mondott-koszonetet.htmlA Szaloniki Nemzetközi Filmfesztiválnak, továbbá az Arras filmes seregszemléjének is kiemelkedő nyertese lett Till Attila Tiszta szívvel című filmje. KultOrigoA 10 legjobb Bud Spencer-Terence Hill-dumahttp://www.life.hu/kult/20161115-a-tiz-legjobb-bud-spencer-es-terence-hill-duma-a-filmekbol.htmlA következő hónapokban újra a magyar mozikba kerül öt legendás Bud Spencer–Terence Hill-film, amelyek közül a Bűnvadászok már november 3-a óta látható is. Ez alkalomból pedig összegyűjtöttük azokat a szállóigévé lett idézeteket, amiket mi a legjobban szeretünk a nagy páros életművéből. Kult--Kínában lép színpadra a Vígszínház társulatahttp://www.life.hu/kult/20161111-vigszinhaz-kinaban-lep-fel-a-tarsulat-eszenyi-eniko-mar-fotokat-is-posztolt.htmlMegérkezett a Vígszínház társulata Kínába. November 11-én, 12-én és 13-án este játsszák majd Nádas Péter Találkozás című darabját Eszenyi Enikő rendezésében egy nemzetközi színházi fesztiválon Guangzhouban. Magyar prózai társulatként előszőr lépnek fel ebben a távoli metropoliszban. Kult--Elhunyt a hazai rockélet ismert alakja: 35 éves volt!http://www.life.hu/kult/20161114-meghalt-orban-tibi-a-hazai-rockelet-ismert-alakja-volt-gyaszol-a-zenevilag.htmlGyászol a magyar zenevilág, elhunyt a hazai rockélet ismert alakja. A 35 éves fiatalember több zenekarnál és különböző fesztiválokon végzett háttérmunkát, például a Fishing on Orfűn, a Zöld Pardonban, vagy éppen a Barba Negra Music Clubban. KultOrigoÍgy fest Emma Watson A szépség és a szörnyetegben http://www.life.hu/kult/20161103-emma-watson-a-szepseg-es-a-szornyeteg-csodasan-nez-ki-a-barna-haju-szineszno.htmlElkészült a legszebb Disney-klasszikus filmes változata, melyből most exkluzív képeket is láthatunk, hála a stúdiónak. Kult--Hogyan készül a jó kolbász? Eláruljuk a titkot http://www.life.hu/kult/20161027-kulturalis-programajanlo-igy-keszits-finom-kolbaszokat-mozi-es-kiallitas.htmlMozi, koncert és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a hőmérő higanyszála már a minuszokat súrolja, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.