Hatalmas dobással jelentkezik a Tankcsapda

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Tóth Gabi wellhello Ákos lemez Tankcsapda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dupla albumot jelentetett meg a Tankcsapda, amin nem ők éneklik a saját számaikat. Különböző magyar együttesek és énekesek szólaltatják meg a banda dalait saját értelmezésükben, a Tankcsapda pedig az ő slágereiket szólaltatja meg!

Igazán egyedi ötlettel rukkolt elő a Tankcsapda, aminek a lényege, hogy senki sem énekli a saját számát. Az együttes két év után jelentetett meg egy dupla albumot, ami igazi csemege lehet a nagy rajongóknak. Magyar együttesek és énekesek értelmezik újra a lemezen a Tankcsapda nótáit, a banda pedig különböző zenészek dalaiból készített feldolgozást az albumra. A duplakorong a találó Dolgozzátok fel! címet kapta, Mások dalai tőlünk, a mi dalaink másoktól alcímmel.

Hatalmas dobással jelentkezik a Tankcsapda Fotó: Szabó Gábor - Origo

A feldolgozók között szerepel többek között a Wellhello, Ákos vagy éppen Tóth Gabi, akik úgy alakították át a kiválasztott Tankcsapda dalt, ahogy csak akarták. Az együttes tagjai elárulták a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak, hogy mi alapján keresték meg az előadókat az ötlettel, és hogy mióta dédelgetik ennek a duplalemeznek az álmát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.