Már nem kell sokat várni arra, hogy megérkezzen a mozikba A sötét ötven árnyalata, amihez most el is készült egy vadiúj, magyar szinkronos előzetes. 

Itthon 2017 február 9-től vetítik A szürke ötven árnyalata folytatását, A sötét ötven árnyalata című filmet. Az első rész ott ér véget, hogy Anastacia és Christian szakítanak, ám ahogy az várható, fénysebességgel ki is békülnek, hogy folytathassák erotikus játékaikat.

No persze új szereplőket is köszönthetünk a filmben: Kim Basinger alakítja majd a fiú egykori megrontóját, egyben szexuális tanítónőjét, Elenát, akinek a felbukkanása érthető módon nem tölti el kitörő lelkesedéssel Anastaciát. Egy titokzatos lány is folyton megjelenik a főszereplők között, akinek a jelenléte szintén okoz kínos perceket. 

Az alkotók a film megjelenése előtt még egy új előzetessel és plakáttal is lázban tartják a rajongókatForrás: fiftyshadesmovie.com

A film vélhetően ismét világsiker lesz, pláne, ha azok mind beülnek a moikba, akik az első részt is látták. Bár erotikus filmnek számít, A szürke 50 mégsem sikerült kifejezetten jól: korábban össze is szedtünk olyan szexuális töltetű filmeket, amik bizony lealázzák a sikerfilmet.