Loalwa Braz Vieira lambada Kaoma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a Lambada énekesnője, Loalwa Braz Vieira, a Kaoma együttes tagja.

Viera holttestére egy szénné égett autóban találtak rá csütörtökön Rio de Janeiro közelében, nem messze az énekesnő otthonától. A hatóságok azt feltételezik, hogy bűncselekmény történt.

Loalwa Braz Vieira a Kaoma együttessel várt ismertté 1989-ben. A Lambada című slágerük világsiker volt.

Cuki kutyák és szívdöglesztő pasik: ez ám a tökéletes párosításhttp://www.life.hu/kult/20170119-testepito-ferfiak-pozoltak-kutyakkal-egy-naptarnak.htmlNem létezik jobb összeállítás annál, mint amikor gyönyörű férfiak cuki kutyákkal pózolnak. Kaliforniában idén is megvalósították ezt a párosítást. A testépítők álltak modellt egy naptárnak gyönyörű ebekkel. Kult--Tudjuk, mit fogsz csinálni hétvégén! Programok, amiket mi ajánlunk neked!http://www.life.hu/kult/20170118-programajanlo-januar-19-22.htmlIzgalmas hétvége elé nézünk: remek programok várják a kikapcsolódásra vágyókat országszerte. Lesz pálinkakóstoló, érzelmes talk show Rékasi Károllyal, ahol őszintén beszél a magánéletéről, de a Magyar Hoki Napján is mindenki jól fog szórakozni, aki szeret korcsolyázni. Kult--Jim Carrey 55 éves: íme a karrierjének legemlékezetesebb szerepei!http://www.life.hu/kult/20170116-jim-carrey-karrierje-55-szuletesnapjan.htmlMa ünnepli jubileumi születésnapját az a hollywoodi komikussztár, akit már-már közhelyszerűen gumiarcúként szokás emlegetni — és aki egyáltalán nem csak a gumiarcával, és nem csak vígjátékokban bizonyította a tehetségét. A jeles alkalomból a karrierje legfontosabb filmszerepeinek felelevenítésével köszöntjük Jim Carreyt. Kult--10 film, amit nagyon várunk idénhttp://www.life.hu/kult/20170112-10-film-amit-nagyon-varunk-iden-nemasag-t2-trainspotting-jackie-paterson-holdfeny-alien-covenant.htmlHa már a napokban sorbavettük az előző év filmkedvenceit, itt az ideje az előretekintésnek is — főleg, hogy 2017 igencsak erős évnek ígérkezik a moziban, már az első heteiben is. Így hát listára gyűjtöttük azokat a (lehető legkülönfélébb) filmeket, amik kedvéért biztosan be fogunk ülni idén a nézőtérre, és azt is megmondjuk, miért. Kult--Hajléktalan lett Szalay Kriszta - Napokig depresszió gyötörtehttp://www.life.hu/kult/20170117-hajlektalan-lett-szalay-kriszta-szineszno-egy-szindarab-kedveert-miatt-probalta-ki.htmlEgy színdarab kedvéért próbálta ki a hajléktalanok életét Szalay Kriszta színésznő, akinek a tervei között egy különleges darab szerepel. A műben egy 62 éves nő, Jutka életét mutatnák be, aki negyedszázada az utcán él. Kult--Vonat ütötte el az amerikai Tower of Power együttes két tagját, kórházban ápolják őkethttp://www.life.hu/kult/20170116-vonat-utotte-el-az-amerikai-tower-of-power-egyuttes-ket-tagjat-korhazban-apoljak-oket.htmlVonat ütötte el a Tower of Power nevű amerikai együttes két tagját, akik a síneken keresztülvágva igyekeztek egy fellépésre Oaklandben: a sérülteket egy helyi kórházban ápolják.Kult--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.