Művészetté varázsolta rémálmait a férfi: fotók!

fotók művész rémálmok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves férfi brutális rémálmoktól szenved minden éjjel. Egyszer elhatározta, hogy életre kelti a fejében megjelenő félelmetes látomásokat. 

A 22 éves Nicolas Bruno egy teljesen átlagos, hétköznapi fiatal férfiként éli a mindennapjait, ám éjszakánként alvásparalízissel küzd már hét éve. A betegség következtében az álmait sokkal élénkebben, egyfajta hallucinációként éli meg, ugyanis nem ugyanolyan mélyen alszik, mint az egészséges emberek.

Démonokat látsz? Az alvászavar okozhatja!

Alvási bénulás – félelmetesen hangzik, pedig az emberek többsége átélte már ezt. Hátborzongató érzés lehet, amikor az éjszaka közepén felriadva képtelenek vagyunk megmozdulni. A tudatunk ilyenkor már ébredezik, de az izmaink nyugalmi állapotban maradtak. A cikk folytatását itt tudod elolvasni.

Az alvásparalízis általában az alvásunk REM-fázisában jelenik meg, ilyenkor a testünk elernyed és pihen, ám Nicolas elméje nem kapcsol ki, sőt, borzalmas hallucinációi vannak. A fiatal férfi sokáig szenvedett ettől, és rettegve feküdt le minden éjjel, de ma már látja a pozitív lehetőségeket is a furcsa betegségében.

Megjelenítve a hátborzongató látomásait olyan fantasztikus fotókat készít, melyekkel szemben egyszerre érezni csodálatot és félelmet. Nem is érdemes tovább szaporítani a szót, a képek önmagukért beszélnek. Íme, egy összeállítás Nicolas Bruno munkáiból:

/1702/M_v_s20172161499

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.