Háry Estély - Gyönyörű felségével Győrfi Pál is részt vett

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Győrfi Pál Háry Estély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan 2016-ban, úgy idén is részt vett Győrfi Pál és felesége a Magyar Állami Operaház rendezvényén, amelyet idén Háry Estélynek neveztek el. 

Az OMSZ szóvivője és szép felesége kedvelik a nagyszabású összejöveteleket, így idén is ellátogattak az operaház estélyére. Annál is inkább, mert Győrfi Pál köztudottan igazi operarajongó, idén pedig az árverésből befolyt összeget a mentőszolgálat javára kínálták fel. A licitálók idén abban a tudatban emelgethették a tárcsáikat, hogy az árverésből befolyt összeg az OMSZ munkáját segíti majd.

Győrfi Pál és felesége, Adrienn 2017-ben a Háry Estélyen Fotó: Hirling Bálint - Origo

A pár mellett tavaly sem mentünk el szó nélkül, Győrfi felesége, Adrienn akkor is csodaszép volt. Karcsú, törékeny alakját mindkét évben gyönyörűen hangsúlyozta ruhája - ha nem tudnánk, el se hinnénk, hogy már három gyerek édesanyja.

Győrfi Pál és felesége 2016-ban a Shakespeare Esélyen Forrás: Life.hu

A pár néhány hete a Story gálán is megjelent:

Győrfi Pál és felesége 2017-ben a Story-gálán Forrás: Polyák Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.