Így jártam anyátokkal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Így jártam anyátokkal sorozata lassan 3 éve ért véget, de az igazi fanatikusok sosem hagyják abba. A szereplőkön azért meglátszik az idő múlása. Nézd meg, hogy néznek ki most!

Az Így jártam anyátokkal című sorozat szinte rögtön kultikussá vált, főként egyedi stílusa miatt. A rajongók 208 epizódon keresztül izgulhattak a főszereplőért, azaz Ted Mosbyért, hogy megtalálja végre gyermekei anyját. Próbálkozásait, kudarcait és sikereit végigkísérték barátai: Barney Stinson, a nőcsábász, Marshall és Lily, valamint Robin is. A sorozat egyediségét az adja, hogy a főszereplő saját gyermekeinek meséli el életének történetét, visszamenve az időben idézi fel az emlékeket, és minden véletlen eseményt, ami az anyjuk felé sodorta őt. Már lassan három éve annak, hogy mindenki tudja, hogyan is járt Ted Mosby gyermekei anyjával, ennyi ideje mutatták be ugyanis a sorozat utolsó részét. A szereplők azóta alaposan megváltoztak: nézd meg, hogy néznek ki most!

/1704/_gy_n2017428125936

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.