Programajánló július első hétvégéjére

pálinka szabadtér2017 fesztivál bivaly Jazz bor program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bor, pálinka, jazz zene, rengeteg bivaly és piknik a repülők mellett... Tapasztald meg személyesen, milyen nagyszerű programok várnak rád július első hétvégéjén. Hidd el, nem bánod meg.

Pannon Pálinka Fesztivál

A pálinka igazi hungarikum. A sokféle pálinka közül, az egyik leghíresebb a törkölypálinka, melynek említése a XVII. századból származik, és azóta is nagy élvezettel fogyasztjuk a szőlőtörkölyből készített italt, különösen a szőlőtermő vidékeken, elsősorban is a Balatonnál. A három napig tartó Pannon Pálinka Fesztiválon Csopakon bőven lesz alkalom végigkóstolni a kínálatot.

Időpont:2017. július 6-8.
Helyszín:Csopak, Fürdő utcai parkoló

Forrás: csopak.hu

The Hot Sardines

A klasszikus New York-i jazz legjobbjai! A jazz új generációjának egyik legtehetségesebb formációja, a The Hot Sardines először mutatkozik be a hazai közönségnek. A jól ismert régi dallamokat mai hangzással gazdagítják és új energiával töltik meg, bizonyítva, hogy az örömzene összehozhatja az embereket. Otthonosan mozognak a különböző stílusokban, hitelesen idézik meg a New York-i kocsmák, a párizsi kabarék és a New Orleans-i jazzklubok világát.

Időpont:2017. július 7. 20.00
Helyszín: Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Forrás: Facebook/ The Hot Sardines

Rosé, Rizling és Jazz Napok

A VeszprémFest kísérőrendezvénye Veszprém barokk és szecessziós épületekkel övezett főterén, az Óváros téren.

Időpont: 2017. július 7-16.
Helyszín: Veszprém, Óváros tér

Forrás: Facebook/Rozé, Rizling és Jazz Napok

Bivalyfesztivál

A július 8-i Bivalyfesztivál rendszeres nyári rendezvénye Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak, amely a rezervátum génmegőrzésben betöltött szerepére és a természeti-turisztikai értékére irányítja a figyelmet. Helyi termelők termékei, természetismereti játékok és környezeti-nevelés, valamint bivalyhúsból készült ételek várják a látogatókat.

Időpont:2017. július 8.
Helyszín:Balaton-felvidéki Nemzeti Park

Forrás: bfnp.hu

RepTár Piknik

Tavaly Közép-Európában is páratlan kiállítóhely nyílt meg Szolnokon, a RepTár. Az interaktív repüléstörténeti kiállítóhely az Év Turisztikai Attrakciója lett, egyáltalán nem véletlenül.
Július nyolcadika a Reptár rövid, ám igencsak mozgalmas történetében is kiemelkedő nap lesz. Az első RepTár Piknik alkalmával a már meglévő élményelemek mindegyike kipróbálható: a katonai akadálypálya, a 4D mozi, a MiG-29 szimulátor és a MiG-21 pilótapont.
Mindezek mellett újabb attrakciók is várják a vendégeket: leleplezik a RepTár legújabb büszkeségét, egy MiG-29-es vadászgépet. De lesz rendhagyó kutyás élményfoglalkozás, drónbemutató, raptor lézerharc, mászófal és helikopter „túra". Piknikezz a repülők árnyékában!

Időpont: 2017. július 8.
Helyszín: Szolnok, Repülőmúzeum

Forrás: Facebook/RepTár - Szolnoki Repülőmúzeum

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.