Quentin Tarantino filmet készít Sharon Tate brutális meggyilkolásáról?

Forrás: AFP/Valerie Macon -
gyilkosság Quentin Tarantino Sharon Tate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész Amerikát megrázta az 1969-ben történt brutális gyilkosság: Roman Polanski terhes feleségét gyilkolták meg Charles Manson hippivezér hívei. Számos módon feldolgozták már a tragédiát, de a hírek szerint most Quentin Tarantino kívánja vászonra vinni a sokkoló történetet.

Brutális kegyetlenséggel oltották ki 1969-ben Sharon Tate életét saját házában, ami egész Amerikát megrázta. A színésznő Roman Polanski felesége volt, és mindenórás kismama. Charles Manson hippivezér hívei végeztek vele, de

Sharon Tate-nek előbb végig kellett néznie, hogyan gyilkolják meg a barátait.

A színésznő könyörgött az életéért, de nem kímélték

16 késszúrással gyilkolták meg őt, és magzatát.

Ezt a borzalmas tragédiát senki nem felejti, már többször is feldolgozták a történetet Amerikában, a hírek szerint azonban most filmet akarnak készíteni a szörnyű eseményről.

Quentin Tarantino rendezheti meg Amerika legbrutálisabb sztárgyilkosságát Forrás: AFP/Valerie Macon

Nem is akárki akarja vászonra vinni a történteket, hanem Quentin Tarantino. Ha a rendező marad a megszokott stílusánál - és miért változtatna -, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a tragikus eseményeket a leghitelesebben fogja visszaadni a film. A The Hollywood Reporter szerint

Tarantino híres színészekkel vette fel a kapcsolatot a szerepekre,

köztük Brad Pittel és Jennifer Lawrence-szel is, de egyelőre még senkivel nem állapodott meg a rendező.

Charles Manson hippivezér

Amerikában ő a gonosz megtestesítője. Charles Manson énekes-zenészként kívánt karriert építeni magának, de folyamatos csalódások érték. Közönséges bűnözőként kezdte, többször is járt börtönben. Szabadulása után kezdett bele a "prédikálásba", sokan csatlakoztak hozzá, és feltétlen hívei lettek. Manson valódi pszichopata, magát Krisztus és a Sátán megtestesülésének vélte. Több brutális gyilkosságot tervelt ki, ahogy Sharon Tate kivégzését is. Hívei végeztek a színésznő és barátai életével, Manson gyilkosságokra való szövetkezésért jelenleg is börtönben ül, leghamarabb 2027-ben kerülhet szóba a szabadlábra helyezése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.