Pénteken este a Sziget Fesztivál csendesebb részén sétáltam, amikor egy szőke kisfiút pillantottam meg apukája karjában...

Gyerekeket egyre sűrűbben látni a Sziget Fesztiválon és számos olyan program van (Vurstli, Cirkusz...), amit ők is élvezhetnek. Az első napok kánikulájában leginkább az esti órákban lehetett rohangáló lurkókat látni a fesztiválon, de ennyire fiatal fesztiválozóval még nem találkoztunk. Amikor megláttuk a szőke fiúcskát nyugodtan nézelődni édesapja karjában, azonnal beszélgetni kezdtünk a családdal. 

Hongkongból érkezett a 11 hónapos fesztiválozó. (A fotó a szülők engedélyével készült)Forrás: Life.hu

Az apuka elárulta, hogy Hongkongból érkeztek és a 11 hónapos kisfiúnak ez az első fesztiválja. Ő azonban már rutinosan közlekedik a Hajógyári-szigeten, többször járt a Szigeten, amit nagyon kedvel. A család persze nem sátorban tölti az éjszakát, és nem is szállodában laknak, hanem a fővárosban élő barátaiknál. A kisfiú nagyon nyugodtan viselte a Szigetet és csakis a hőség után hozták ki a szülei. Bár nem mondták, de gyanítjuk, hogy füldugót is kapott, így ringatózott egy-egy koncerten.

Ismertek fiatalabb fesztiválozót? Küldjétek el a sztoriját!

Ezt is a Szigetről jelentjük! 

Megtaláltuk a fesztivál legfurcsább és leghangosabb járművét!