Ez a 11 hónapos kisfiú is imádja a Szigetet

Forrás: Life.hu -
Sziget 2017 Sziget Fesztivál Sziget Fesztivál 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken este a Sziget Fesztivál csendesebb részén sétáltam, amikor egy szőke kisfiút pillantottam meg apukája karjában...

Gyerekeket egyre sűrűbben látni a Sziget Fesztiválon és számos olyan program van (Vurstli, Cirkusz...), amit ők is élvezhetnek. Az első napok kánikulájában leginkább az esti órákban lehetett rohangáló lurkókat látni a fesztiválon, de ennyire fiatal fesztiválozóval még nem találkoztunk. Amikor megláttuk a szőke fiúcskát nyugodtan nézelődni édesapja karjában, azonnal beszélgetni kezdtünk a családdal.

Hongkongból érkezett a 11 hónapos fesztiválozó. (A fotó a szülők engedélyével készült) Forrás: Life.hu

Az apuka elárulta, hogy Hongkongból érkeztek és a 11 hónapos kisfiúnak ez az első fesztiválja. Ő azonban már rutinosan közlekedik a Hajógyári-szigeten, többször járt a Szigeten, amit nagyon kedvel. A család persze nem sátorban tölti az éjszakát, és nem is szállodában laknak, hanem a fővárosban élő barátaiknál. A kisfiú nagyon nyugodtan viselte a Szigetet és csakis a hőség után hozták ki a szülei. Bár nem mondták, de gyanítjuk, hogy füldugót is kapott, így ringatózott egy-egy koncerten.

Ismertek fiatalabb fesztiválozót? Küldjétek el a sztoriját!

Ezt is a Szigetről jelentjük!

Megtaláltuk a fesztivál legfurcsább és leghangosabb járművét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.