Hegyi Barbara és kollégái a vetkőzéstől sem riadnak vissza, persze csak akkor, ha a fotónak van valamilyen művészi értéke. Ennek pedig van, hiszen egy színdarabhoz készült!

Hegyi Barbara 51 évesen sem mondott nemet arra, hogy szinte teljesen meztelenül fotózzák le, de nemcsak ő állt a kamera előtt pőrén, hanem kollégái is. A fotó ugyanis nem egy magazinnak készült, hanem egy színdarabhoz. A Naptárlányok című előadás a nők összefogásáról szól, akik mindenáron meg akarták valósítani a barátnőjük ötletét, aki egy kanapét akart vásárolni az egyik kórház onkológiai osztályára.

Hegyi Barbara 51 évesen egy színdarab kedvéért vetkőzött kollégáival együttForrás: Magyar Színház

Neki ugyanis egy kényelmetlen fotelban kellett várakozni mindahányszor férjére várt, hogy befejezzék a kezelését. Sajnos azonban a férj elhunyt, ám a nők ötlete megvalósult: meztelen naptárt adtak ki saját képeikkel, hogy támogathassák a kórházat. A történet persze nemcsak erről szól, a Magyar Színház előadásában minden megjelenik, ami az életben: összetartás, rivalizálás, humor, és persze a férjek. A Naptárlányok kedvéért Hegyi Barbara is ledobta a textilt, rajta kívül pedig még Soltész Erzsébet, Udvarias Anna, Tóth Enikő, Bede-Fazekas Anna és Igó Éva is!