Ennyi a nyugdíja Nemere Istvánnak, 700 könyv szerzőjének

Forrás: Youtube -
irodalom nyugdíj könyv Nemere István író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint negyven éve jelennek meg regényei a legkülönbözőbb műfajokban, állítása szerint csak magyar nyelven 12 millió kötete fogyott el Nemere Istvánnak. Az író a mai napig dolgozik: munkáról, megélhetésről, irodalomról beszélt. 

A 74 éves író azonban a hvg.hu-nak beszélt arról, hogy neki sem egyszerűek a mindennapok.

Nemere elmondta,hogy három válás után nem sok mindene maradt, jelenleg egy tízéves Suzukival jár, azon is bankhitel van, a nyugdíjáról pedig nem titkolt keserűséggel vallott. "És az állam értékeli is azt a sok milliót, amit adóban levontak tőlem azóta: 37 ezer forint a nyugdíjam. Ez annyira kevés, hogy még nyugdíjsegélyt is kapok!" - árulta el az író, aki hamarosan a világ legtermékenyebb szerzője lehet, ha még letesz az asztalra 23 kötetet.

Forrás: Youtube

Így néz ki a színészlegenda, Bud Spencer sírjahttp://www.life.hu/kult/20180520-igy-nez-ki-a-szineszlegenda-bud-spencer-sirja.htmlVirágokkal, mécsesekkel és kedvenc ételével, babkonzervekkel emlékeznek Bud Spencerre a rajongók. KultOrigoCannes-i filmfesztivál: ők a díjazottakhttp://www.life.hu/kult/20180520-cannesi-filmfesztival-dijazottjai-2018.htmlSzombaton este kiderült, hogy kit választottak a 71. cannes-i filmfesztiválon a legjobb rendezőnek, illetve az, hogy kik nyerték el a legjobb női és férfi alakításáért járó díjakat.KultOrigoMeghalt Choli bácsi, Daróczi Józsefhttp://www.life.hu/kult/20180512-meghalt-choli-bacsi-daroczi-jozsef-79-eves-volt.htmlMeghalt Choli Daróczi József, az elhunyt Daróczi Dávid kormányszóvivő apja. A magyarországi cigány közélet egyik legismertebb tagja volt – írta meg a család közlése után a Romnet. Kult--Meghalt Kalasala Babu, indiai televízióshttp://www.life.hu/kult/20180516-meghalt-kalasala-babu-indiai-televizios-muvesz.htmlMeghalt a népszerű indiai színész Kalasala Babu. A 67 éves művész régóta betegeskedett. Kult--Így gyászolja lányát, Várkonyi Andrea színésznőt édesapja, Várkonyi Andráshttp://www.life.hu/kult/20180509-igy-gyaszolja-lanyat-varkonyi-andrea-szinesznot-edesapja-varkonyi-andras-a-baratok-kozt-kertesz.htmlVasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő. A Barátok közt főszereplőjének, Várkonyi Andrásnak a lánya ezen a héten lett volna 39 éves. Az édesapa nem kért szabadságot, a munkába menekül. KultOrigoElhunyt Tom Wolfehttp://www.life.hu/kult/20180516-elhunyt-tom-wolfe-iro-88-eves-volt.htmlÉletének 88. évében meghalt Tom Wolfe amerikai újságíró, író. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.