Majka, Pápai Joci és Curtis szerezték a Volt Fesztivál idei himnuszát

zene Majka Pápai Joci Curtis VOLT Fesztivál Himnusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén 24 éves a Telekom Volt Feszvitál, ebből az alkalomból pedig a Majka & Curtis duót, valamint Pápai Jocit kérték fel arra, hogy készítsék el a fesztivál himnuszát. 

Irány Sopron! címmel jelent meg a 25. Telekom Volt Fesztivál himnusza, melynek elkészítésére a Majka & Curtis duót, valamint Pápai Jocit kérték fel a szervezők.

"Az elmúlt években olyan VOLT himnuszok születtek, melyek a hazai rádiók játszási listáin azóta is szerepelnek és a legnagyobb videómegosztón többmilliós, sőt több tízmilliós letöltést éltek meg eddig. Biztos vagyok abban, hogy a Telekom VOLT Fesztivál egyik legjobban várt és évek óta visszatérő két hazai sztárjának, Majkának és Curtisnek ez a dala is tarolni fog az éterben és a neten is" - idézi a Lobenwein Norbert főszervező szavait a Bors.

Majka azt mondta, hogy ők is nagyon szeretik a Volt Fesztivált, minden évben úgy intézik, hogy a koncerten kívül is ott tudjanak tölteni néhány napot. "Olyan is előfordult, hogy maszkban buliztam és senki sem ismert fel. Az egy igazán felszabadult este volt. Szóval van bőven emlékünk, amiből ihletet tudtunk meríteni, amikor megírtuk az "Irány Sopron!" című dalt" - mondta Majka.

Elképesztő tortákat készít az orosz cukrász, Elena Gnuthttp://www.life.hu/kult/20180531-elkepeszto-tortakat-keszit-az-orosz-cukrasz-elena-gnut.htmlBár torták, de nem az ünnepi alkalmakra készült édesség jut eszünkbe róluk eszünk, hiszen szinte már műalkotások azok a finomságok, melyeket Elena Gnut orosz cukrász készít. KultOrigoMeghalt Bethany-Maria Beales színésznőhttp://www.life.hu/kult/20180531-meghalt-bethanymaria-beales-22-eves-szineszno.htmlA 22 éves Bethany-Maria Beales a 36 szintes londoni Heron-ház 19. emeletéről zuhant rá a 6. emeleten lévő terasz üveglapjára, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok nem tudták megmenteni az életét. Hozzátartozói és barátai összeomlottak a hír hallatán. Kult--Saját maguknak okoznak fájdalmat, mikor esőért imádkoznak: sokkoló fotók (18+)http://www.life.hu/kult/20180530-sajat-maguknak-okoznak-fajdalmat-mikor-esoert-imadkoznak-sokkolo-fotok-18.htmlEgy hindu fesztiválon, a Gangamma Jatarán saját maguknak okoznak fájdalmat Chittoorban élők. A vidék nagyon száraz, ők pedig így szeretnék az istenek jóindulatát kérni azért, hogy küldjenek esőt. A képek hatalmas tűrőképességről árulkodnak.Kult--Meghalt az Anal Cunt zenekar gitárosa, Josh Martin: lezuhant a mozgólépcsőrőlhttp://www.life.hu/kult/20180530-meghalt-az-anal-cunt-zenekar-gitarosa-josh-martin-lezuhant-a-mozgolepcsorol.htmlA kórházba szállaítása után meghalt az Anal Cunt zenekar gitárosa, Josh Martin, aki lezuhant egy bevásárlóközpont mozgólépcsőjéről. Kult--19 érdekesség a Solo: Egy Star Wars-történetrőlhttp://www.life.hu/kult/20180528-erdekessegek-a-solo-egy-star-warstortenetrol.htmlMár mozikban az idei év egyik legjobban várt filmje, a Csillagok háborúja-filmek legújabb darabja, a széria egyik legkedveltebb hőse, Han Solo fiatalkorát bemutató Solo: Egy Star Wars-történet. A premierhez kapcsolódva összegyűjtöttünk a filmről egy nagy csokornyi különleges információt. KultOrigoAz árnyék varázsolta műalkotássá ezeket a fotókat: galériahttp://www.life.hu/kult/20180529-az-arnyek-varazsolta-mualkotassa-ezeket-a-fotokat-galeria.htmlAz árnyék képes egy egyszerű, hétköznapi fotót a legkülönlegesebb, egyedi műalkotássá varázsolni! Nézd meg a galériánkban ezeket a hihetetlenül rendkívüli felvételeket. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.