Elhunyt Hugh Dane a Jóbarátok és A hivatal színésze

Forrás: Thinkstock -
halál Hugh Dane színész Jóbarátok A hivatal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Dane 75 évesen távozott az élők sorából. A sorozatszínész olyan nagysikerű produkciókban tűnt fel, mint a Jóbarátok, és A hivatal.

Elhunyt 75 évesen Hugh Dane, aki karrierje alatt számos sorozatban tűnt fel. A hivatalban a biztonsági embert alakította, de feltűnt a Jóbarátokban, Az ígéret földjében, Az elnök embereiben, a Monk – Flúgos nyomozóban is. A színész a hírek szerint május 16-án távozott az élők sorából, ám azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a halálát - írja a Variety.

75 évesen távozott a sorozatsztár - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock
Tüdőrákban elhunyt William Edward Phipps színészhttp://www.life.hu/kult/20180604-tudorakban-elhunyt-william-edward-phipps-szinesz.htmlÉletének 96. évében elhunyt William Edward Phipps színész, akinek nevét és hangját többek között a Disney rajzfilmekből is ismerhetjük. Kult--Elhunyt az Oscar-díjas filmes, Michael Fordhttp://www.life.hu/kult/20180603-elhunyt-az-oscardijas-filmes-michael-ford-90-eves-volt.htmlElhunyt a 90 éves Michael Ford angol származású látvány- és díszlettervező.Kult--Majka, Pápai Joci és Curtis szerezték a Volt Fesztivál idei himnuszáthttp://www.life.hu/kult/20180601-majka-papai-joci-es-curtis-szereztek-a-volt-fesztival-idei-himnuszat.htmlIdén 24 éves a Telekom Volt Feszvitál, ebből az alkalomból pedig a Majka & Curtis duót, valamint Pápai Jocit kérték fel arra, hogy készítsék el a fesztivál himnuszát. Kult--Saját maguknak okoznak fájdalmat, mikor esőért imádkoznak: sokkoló fotók (18+)http://www.life.hu/kult/20180530-sajat-maguknak-okoznak-fajdalmat-mikor-esoert-imadkoznak-sokkolo-fotok-18.htmlEgy hindu fesztiválon, a Gangamma Jatarán saját maguknak okoznak fájdalmat Chittoorban élők. A vidék nagyon száraz, ők pedig így szeretnék az istenek jóindulatát kérni azért, hogy küldjenek esőt. A képek hatalmas tűrőképességről árulkodnak.Kult--19 érdekesség a Solo: Egy Star Wars-történetrőlhttp://www.life.hu/kult/20180528-erdekessegek-a-solo-egy-star-warstortenetrol.htmlMár mozikban az idei év egyik legjobban várt filmje, a Csillagok háborúja-filmek legújabb darabja, a széria egyik legkedveltebb hőse, Han Solo fiatalkorát bemutató Solo: Egy Star Wars-történet. A premierhez kapcsolódva összegyűjtöttünk a filmről egy nagy csokornyi különleges információt. KultOrigoAz árnyék varázsolta műalkotássá ezeket a fotókat: galériahttp://www.life.hu/kult/20180529-az-arnyek-varazsolta-mualkotassa-ezeket-a-fotokat-galeria.htmlAz árnyék képes egy egyszerű, hétköznapi fotót a legkülönlegesebb, egyedi műalkotássá varázsolni! Nézd meg a galériánkban ezeket a hihetetlenül rendkívüli felvételeket. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.