70 éves korában elhunyt a Bay City Rollers basszusgitárosa, Alan Longmuir

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
Bay City Rollers gitáros meghalt zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
70 éves korában elhunyt a Bay City Rollers basszusgitárosa, Alan Longmuir.

Rövid betegséget követően elhunyt a Bay City Rollers skót zenekar basszusgitárosa, Alan Longmuir. A zenészt a szerettei körében, kórházi ágyán érte a halál – számolt be róla az Independent.

Longmuir 1948-ban született, családtagjai közül többen is játszottak különböző hangszereken, így nem volt kérdéses, hogy belőle is zenész lesz. A Bay City Rollerst 17 évesen, 1965-ben alapította öccsével és unokatestvérével.

Az együttes hamar a világ egyik legismertebb zenekarává nőtte ki magát, sokan csak a skót Beatles-ként emlegették őket.

A zenészt felesége és testvérei gyászolják.

A VOLT fesztivál legjobb pillanatai: fotógalériahttp://www.life.hu/kult/20180630-a-volt-fesztival-legjobb-pillanatai-fotogaleria.htmlAz immár 25 éves VOLT az elmúlt években több nemzetközi díjat nyert, és az egykori családias buliból mára egy 150 ezres nagyfesztivállá nőtte ki magát, ahová a legnagyobb világsztárok is szívesen lépnek fel. Bár 2018-ban a fesztiválozók nem örülhettek a klassz nyári melegnek, képeink tanúsága szerint így is jólérezték magukat. Kult--Félelmetes drogkartellek a mozivásznon: 7 emlékezetes filmhttp://www.life.hu/kult/20180628-felelmetes-drogkartellek-a-mozivasznon-het-emlekezetes-film.htmlIdén nyáron két olyan film is érkezik a hazai mozikba, amelyek a latin-amerikai drogbandák kegyetlen világába visznek el minket: az egyik a mai Mexikóba, a másik a nyolcvanas évek Kolumbiájába. A Sicario 2. – A zsoldos és az Escobar kapcsán listára gyűjtöttük a legjobb filmeket a témában. Kult--Sztárok, uralkodók és neves művészek aláírása: fotókhttp://www.life.hu/kult/20180629-sztarok-es-hiressegek-alairasa-autogramja.htmlMindenki aláírása egyedi, épp ezért is értékes egy-egy idol autogramja rajongójának, vagy épp tisztelőjének. Ebben a pár kézmozdulatban rengeteg minden rejtőzhet: az adott ember valódi személyiségétől kezdve egy fricskán át egészen a világhoz való viszonyáig minden. Nézd meg összeállításunkat, melyben pár igen érdekes és különleges aláírást találsz híres és hírhedt emberektől. KultOrigoMeghalt Michael Jackson édesapja, Joe Jacksonhttp://www.life.hu/kult/20180627-meghalt-michael-jackson-edesapja-joe-jackson.htmlA legendás énekes édesapja daganatos betegségben szenvedett, szerdán hajnalban hunyt el Los Angelesben - írta meg a TMZ. Kult--Megtalálták az áprilisban vízbe fulladt rapper, Kenny Mukendi holttestéthttp://www.life.hu/kult/20180626-megtalaltak-az-aprilisban-vizbe-fulladt-rapper-kenny-mukendi-holttestet.htmlA 22 éves angol rapper áprilisban vetette magát vízbe, Rio De Janeiro környékén, ahová azért érkezett, hogy beindítsa karrierjét. Kult--Jöjjenek a pasik helyett a csajok: 7 nemcserés filmfeldogozás http://www.life.hu/kult/20180625-nemcseres-filmfeldolgozasok-a-filmvasznon.htmlMár játsszák a hazai mozik az Ocean's 8 című filmet, amiben a korábbi Ocean's-trilógia emlékezetes pasicsapatának szélhámoskodásait ezúttal nők hajtják végre. Hollywoodban korábban is elő-előfordultak nemcserés feldolgozások, az utóbbi időben viszont kimondott trend lett belőle – a leghíresebb eseteket gyűjtöttük össze. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.