Kosztolányi Dezső felesége levélben küldte el férje szeretőjét melegebb égtájakra: belevaló nő volt

Forrás: Hello world / Wikipédia -
Kosztolányiné Harmos Ilona Kosztolányi Dezső levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda harcos amazon: Kosztolányi Dezső felesége levélben küldte el melegebb éghajlatra férje szeretőjét. Levél 1935-ből.

1935-ben a rákos beteg Kosztolányi Dezső beleszeretett Radákovics Máriába, Kosztolányiné azonban rendre utasította egy levélben mindkettőt. Íme az írás, amit mindenkinek el kell olvasni.

Kosztolányi Dezső Forrás: Hello world / Wikipédia

"Maga szerencsétlen, tájékozaltan lúd, ha én magát még egyszer meglátom az erkélyén szenvelegni, ha maga még egyszer csak egyetlen izenetet, levelet, apróhírdetést vagy csak jelt is ad vagy jelet elfogad az én szerencsétlen, haláltól és öregségtől - sajnos joggal- rettegő, gyönge jellemű uramtól, akkor én magát a nyílt utcán, a fia szeme láttára összeverem, mint egy haszontalan, rossz és ostoba dögöt, de az is lehet, hogy lelövöm, mint egy veszett kutyát."

A teljes levelet ITT olvashatod el.

Miley Cyrus mindent letörölt Instagram oldaláról és profilképét is feketére változtattahttp://www.life.hu/sztarok/20180715-miley-cyrus-mindent-letorolt-instagram-oldalarol-profilkepet-is-feketere-valtoztatta.htmlElindultak a találgatások: Miley Cyrus minden fotóját letörölte közösségi oldaláról.TV + Sztárok--Meghan Markle viselkedését nem bírja Erzsébet királynő: gúnynevet is kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180715-meghan-markle-viselkedeset-nem-birja-erzsebet-kiralyno-gunynevet-is-kapott.htmlAz eddigi hírekkel ellentétben, úgy tűnik, Meghan hercegnét mégsem szeretik annyira a királyi családban, mint olvashattuk.TV + Sztárok--ÉNB Karola kitette melleit közösségi oldalán: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-enb-karola-kitette-melleit-kozossegi-oldalan-foto.htmlÉNB Karola sem bírja a meleget: meg is szabadult felsőjétől.TV + SztárokOrigoPumped Gabo papírjai otthon maradtak: átszökött a horvát határonhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-pumped-gabo-papirjai-otthon-maradtak-atszokott-a-hataron.htmlPumped Gabo nyaralni indult Horvátországba, ám a papírjait nem vitte magával, így átszökött a határon. TV + Sztárok--Abebe Dániel, Bebe a szinglilétről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180715-abebe-daniel-bebe-a-szingliletrol-vallott.htmlAbebe Dániel, Bebe válása óta nem találja az igazit: magánéletéről mesélt az énekes. TV + SztárokCinthya Dictator begyulladt, véres szeméről készített fotóthttp://www.life.hu/sztarok/20180715-cinthya-dictator-begyulladt-veres-szemerol-keszitett-fotot.htmlCinthya Dictator véres, begyulladt szemét fotózta, majd közzé is tette közösségi oldalán.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.