Végső búcsút vettek Székhelyi József, színművésztől: fotók a temetésről

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
halál temetés Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 22-én, hosszan tartó betegség után hunyt el a Jászai Mari-díjas színművész, Székhelyi József. A család és a barátok ma vettek végső búcsút tőle.

Hosszan tartó beteség után tüdőrákban hunyt el Székhelyi József, akitől barátai, családja és kollégái augusztus 26-án vettek végső búcsút a Kozma utcai izraelita temetőben.

zékhelyi József Jászai Mari-díjas színművész Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Székhelyi Józsefet a Madách Színház és Szeged önkormányzata saját halottjának tekinti.

A Life.hu riportere is jelen volt a temetésen.

Elhunyt Kyle Pavone, a We Came As Romans énekesehttp://www.life.hu/kult/20180826-elhunyt-kyle-pavone-a-we-came-as-romans-enekese.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el Kyle Pavone, a We Came As Romans énekese.Kult--Vasárnap búcsúztatják Székhelyi Józsefethttp://www.life.hu/kult/20180823-vasarnap-bucsuztatjak-szekhelyi-jozsefet.htmlAugusztus 26-án, vasárnap 14 órakor lesz Székhelyi József Jászai Mari-díjas színművész végső búcsúztatása Budapesten, a Kozma utcai izraelita temetőben - közölte a család, a Madách Színház és az Élet Menete Alapítvány csütörtökön az MTI-vel. KultOrigoProgramajánló augusztus utolsó hétvégéjérehttp://www.life.hu/kult/20180821-programajanlo-augusztus-vegere.htmlAugusztus utolsó hétvégéje igazi Kánaán lesz annak, aki nem szeretne a négy fal között kuksolni. KultOrigoÍgy teltek Székhelyi József utolsó napjaihttp://www.life.hu/kult/20180823-igy-teltek-szekhelyi-jozsef-utolso-napjai.htmlTegnap, 2018. augusztus 22-én elhunyt Székhelyi József. Tavaly november óta küzdött a rákkal, komoly fájdalmai ellenére szinte az utolsó pillanatig dolgozott, nem volt betegségtudata. KultMeghalt Székhelyi József, színművész - 71 éves volthttp://www.life.hu/kult/20180822-meghalt-szekhelyi-jozsef-szinmuvesz-71-eves-volt.html71 éves korában meghalt Székhelyi József Jászai Mari-díjas színész.KultOrigo17 érdekesség mindannyiunk kedvenc csacsi öreg medvéjéről, Micimackórólhttp://www.life.hu/kult/20180821-micimacko-film-erdekessegek.htmlAugusztusban visszatért a mozivásznakra a világ egyik legismertebb és legkedveltebb mesehőse a Barátom, Róbert Gida című filmben, ennek kapcsán pedig összegyűjtöttünk egy nagy adag különleges információt Micimackóról. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.