Szegedi Ifjúsági Napok fesztivál SZIN
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
50 évvel ezelőtt, vagyis 1968-ban rendezték meg elsőként a Szegedi Ifjúsági Napokat. A jelenlegi főszervező, Kolonics Erika mesélte hogy milyen volt a kezdetekkor a fesztivál, milyen korszakokra oszlik a történelme, és mitől lett emlékezetes a jubileumi év.

Singh Viki őszintén beszélt gátlásairól és szüzessége elvesztésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180827-singh-viki-oszinten-beszelt-gatlasairol-es-szuzessege-elveszteserol.htmlÉdesapja szigorú elvei miatt rendkívül gátlásos volt Singh Viki énekesnő, aki most már meg meri élni nőiességét. Arról is beszélt, hogy titkolta apja elől szüzessége elvesztését. TV + SztárokOrigoMarjai Judit egykori modell lecsófőzés közben villantott hatalmas keblekethttp://www.life.hu/sztarok/20180827-marjai-judit-egykori-modell-lecsofozes-kozben-villantott-hatalmas-kebleket.htmlMelltartóban villantotta meg formás kebeleit az egykori modell, fotós, Marjai Judit. Ezzel mutatta be, hogy épp a befőzés közepén tart, lecsót készít. TV + SztárokOrigoIlyen gyönyörű nő vált Janza Kata és Pintér Tibor lányából, Jankábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180827-ilyen-gyonyoru-no-valt-janza-kata-es-pinter-tibor-lanyabol-jankabol.html20 éves gyönyörű nővé érett Janza Kata és Pintér Tibor közös gyermeke, Janka. TV + Sztárok--Szandi: "Nekünk sem fenékig tejfej az életünk"http://www.life.hu/sztarok/20180827-szandi-nekunk-sem-fenekig-tejfej-az-eletunk.htmlSzandi a tévékamerák előtt mesélt arról, hogy bizony nekik is vannak problémáik a férjével. TV + Sztárok--Vasvári Vivien közösségi oldalán elmondta: nagy fájdalmakkal küzdhttp://www.life.hu/sztarok/20180827-vasvari-vivien-kozossegi-oldalan-elmondta-nagy-fajdalmakkal-kuzd.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien közösségi oldalán osztotta meg követőivel, hogy nehéz nap elé néz, nagy fájdalmai vannak. Nem tudni, mi történt a kétgyermekes édesanyával. TV + Sztárok--Sváby András nagypapa lett, kutyája kölyköknek adott életethttp://www.life.hu/sztarok/20180827-svaby-andras-nagypapa-lett-kutyaja-kolykoknek-adott-eletet.htmlAranyos kis tappancsok fotójával jelentette be a hírt Sváby András, hogy kutyakölykök nagypapája lett. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.